• Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~PV [46.204.96.*]
    Co tu taka cisza ? Gdzie Skotek, Marian,xxxx itd ? Ktoś się zapisał na nowe akcje z PP? czy wszystko oddaliscie innym do wykupienia do puli dodatkowej? Naprawde nikt nie wszedl w ta emisje ? Jak obstawiacie kto kupi te akcje nieobjete czy tez moze emisja zakonczy sie klapą i zostanie duzo akcji nieobjetych?
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~xxxxx [91.237.136.*]
    Ja mogłem objąć 120 k akcji ale nie objąłem żadnej . Liczyłem że sprzedam ileś praw poboru i za to dobiorę ale szubrawiec przewidział że spółkę obsiadły gołodupcy którzy na to liczą i postanowił zastosować manewr ---po co płacić za coś co za darmo obejmie . Zarząd rozdzieli odpowiednio znajomym królika a jest kilka spółek . Unibax , Elana -pet , Boryszew i jeszcze ktoś od obligacji . Można było sprzedać stare akcje i to powyżej 2 zeta ale jak to ? Taki skarb ? Miało być po 7 jak pisał skotek .
    A to tylko papierek wart tyle ile zechce główny . Wszyscy znamy cenę akcji ale czy ktoś zna wartość ?
    Po prostu laskę na to położyłem i już wisi mi co na tym papierze będzie .
    Technicznie ---potężny spodek budowany od 2013 roku .obecnie faza strząchania słabych rąk .I tego się trzymam .
    I na miesięcznych świecach zapowiada się podwójne dno .No i rozpoczęty cykl wzrostowy 40 miesięczny .
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~Marian [79.186.60.*]
    Ja podobnie jak Ty, nie objąłem żadnych pda.
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~Skotek [37.228.255.*]
    https://www.ligainwestorow.pl
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~anna [90.200.94.*]
    Dnia 2022-04-22 o godz. 20:21 ~xxxxx napisał(a):
    . Można było sprzedać stare akcje i to powyżej 2 zeta ale jak to ? Taki skarb ? Miało być po 7 jak pisał skotek .
    > Technicznie ---potężny spodek budowany od 2013 roku .obecnie faza strząchania słabych rąk .I tego się trzymam .
    > I na miesięcznych świecach zapowiada się podwójne dno .No i rozpoczęty cykl wzrostowy 40 miesięczny .

I tak trzymaj , czas wszystko wynagrodzi ,biednym sie spieszy my bogaci poczekamy na 300
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~Alcek [178.235.13.*]
    Ja objąłem wszystkie… A sporo tego raczej
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~ed [185.101.130.*]
    jezeli takich bedzie wiecej ,ja objalem " wszystko i mam tego duzo " to tu chyba wzrostow szybkich i duzych nie bedzie .to mnie zaczyna martwic ....najlepiej by bylo gdyby malo osob objelo emisje
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~SKOT [5.63.188.*]
    Ed -sam wiesz -filozofia głównego akcjonariusza jest znana od lat. Im mniej do gara , tym bardziej ludzie się najedzą.
    Oby po tej strawie zwracąć tego nie musieli ;) ... z przejedzenia ...
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~anna [90.200.94.*]
    Dnia 2022-04-25 o godz. 00:30 ~Skotek napisał(a):
    > Oby po tej strawie zwracąć tego nie musieli ;) ... z przejedzenia ...

> A TY UWAZAJ ZEBY KARMA DO CIEBIE NIE WROCILA ???

obiecałem ci pomóc więc przeczytaj to z 3 razy a jak trzeba to i więcej , aż zrozumiesz, ...i przemyśl to jeśli tylko potrafisz ...

Tak naprawdę każda wiadomość i komentarz Twojego autorstwa jest wiadomością przede wszystkim od Ciebie dla Ciebie. Czytaj z uwagą, co piszesz i słuchaj, co mówisz. Obserwuj swoje reakcje. Jakie myśli i emocje towarzyszą Ci, gdy coś piszesz i potem to czytasz? Jak się czujesz tak naprawdę z tymi emocjami? 
    Odczekaj, ochłoń. Przeczytaj swoją wiadomość kilka razy, mając na uwadze blokujące programy i toksyczne wzorce, filtrując w ten sposób treść. Jeśli jest w Tobie otwartość i nastawienie na pozbycie się obciążeń, dostrzeżesz je we własnych wypowiedziach. Poczujesz poprzez negatywne emocje, które zniekształcają Twój obraz rzeczywistości, które sprawiają, że istnieją takie osoby, tematy lub sytuacje, które Cię wyprowadzają z równowagi. Które są w stanie sprawić, że wpadasz w pułapkę osądu, obwiniania, urazy. Gdy pozostaniesz w pozycji Obserwatora, przestaniesz identyfikować się ze swoimi emocjami, a zaczniesz identyfikować emocje. To jest najcenniejsza umiejętność w rozwoju osobistym i duchowym, dzięki której trzeźwo, szczerze i ze zdrową dozą obiektywizmu możesz dawać wszystkiemu przepływać przez siebie, bez potrzeby ulegania emocjom i pozwalania, aby manipulowały twoim samopoczuciem....
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~Fluidek [37.30.108.*]
    50 tys akcji, nie objęte żadne
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~WIGILIA [46.22.161.*]
    30 000 - zero kupiłem
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~Szkoda [83.21.142.*]
    To teraz Pacz i płacz
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~Ja [46.205.151.*]
    Ja nie....
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~fred [46.149.223.*]
    Ja kupiłem 50% czyli 1 akcje bo mam 2
    Dnia 2022-04-27 o godz. 18:49 ~fred napisał(a):
    > Ja kupiłem 50% czyli 1 akcje bo mam 2

33%

• Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~WIGILIA [46.22.161.*]
    I wygląda że to był błąd, że nie objęliśmy nowych akcji.

PP przepadło, a kurs wzrósł o 50% - prawie.

Czy to błąd? Czy to zagrywka była celowa??

Jak to widzicie?
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~Krzysztof [83.26.167.*]
    Nie warto było obejmować nowych
    jak stare chodziły pk 1,10 zl
    Kto chciał kupił
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~Truestory [84.203.46.*]
    A niech sie udławia tumi akcjami, po 10 latach w tym szambie mam wyj..ne czy poleci na 100 czy 500
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~jas [83.26.51.*]
    Mam na koncie PP co z tym smieciem mam robic komu sprzedac
    a hoj chłopcy radarowcy, jak tam, leci kabarecik
    https://www.mbank.pl/informacje-dla-klienta/indywidualny/post,9765,skotan-sa-–-mozliwosc-wycofania-zapisu.html
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~Ja [188.146.204.*]
    Ja nic nie obielem zostawiłem dla szefa.
  • Re: Ktoś się zapisał na "nowe" akcje ? Autor: ~Mikesz74 [83.26.167.*]
    i kolejne oszustwo
    W związku z powyższym dokonuje się następujących zmian w harmonogramie (na str. 19 i 20 Prospektu): było: 13 maja 2022 r. Przydział Akcji serii D i zamknięcie Oferty (w przypadku, gdy w ramach wykonania Prawa Poboru, z uwzględnieniem Zapisów Dodatkowych subskrybowane zostaną wszystkie Akcje serii D 16 maja 2022 r. maja 2022 r.18 Przyjmowanie zapisów na Akcje serii D nieobjęte Zapisami Podstawowymi i Zapisami Dodatkowymi w ramach wykonywania Prawa Poboru, składanych w odpowiedzi na ewentualne zaproszenie Zarządu skierowane wyłącznie do wskazanych przez Zarząd inwestorów (akcjonariuszy Emitenta, którym przysługiwało Prawo Poboru) uzupełniająca 19 maja 2022 r. Przydział Akcji serii D nieobjętych w ramach wykonywania Prawa Poboru i subskry pcja zamknięcie Oferty Publicznej (w przypadku gdy w ramach wykonania Prawa Poboru nie zostaną subskrybowane wszystkie Akcje serii D i przeprowadzona zos 19 maja 2022 r. Zamknięcie Publicznej Oferty tanie subskrypcja uzupełniająca) jest: 13 maja 2022 r. Przydział Akcji serii D i zamknięcie Oferty (w przypadku, gdy w ramach wykonania Prawa Poboru, z uwzględnieniem Zapisów Dodatkowych subskrybowane zostaną wszystkie Akcje serii D 1 6 maja 2022 r. maja 2022 r.1 8 Przyjmowanie zapisów na Akcje serii D nieobjęte Zapisami Podstawowymi i Zapisami Dodatkowymi w ramach wykonywania Prawa Poboru, składanych w odpowiedzi na ewentualne zaproszenie Zarządu skierowane wyłącznie do wskazanych przez Zarząd inwestorów 1 9 maja 2022 r.subskrypcja uzupełniająca Przydział Akcji serii D nieobjętych w ramach wykonywania Prawa Poboru i zamknięcie Oferty Publicznej (w przypadku gdy w ramach wykonania Prawa Poboru nie zostaną s wszystkie Akcje serii D i przeprowadzona zostanie subskrypcja uzupełniająca) 1 9 maja 2022 r. Zamknięcie Publicznej Oferty ubskrybowane
    hej ho, jak pięknie się tu gro
[x]
ONESANO 0,00% 0,90 2025-10-30 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.