Ciekawy artykuł. Poza samym wątkiem udziału w konkursie zawarli też ciekawe streszczenie dzięki któremu można się zorientować co to w ogóle za spółka, czym się zajmuje i jakie projekty obecnie tworzy. Myślę że srakaczowi się bardzo przyda ta wiedza.
Jak nie wiesz to wróć się do wątku dotyczącego PCR-ONE bo już ten temat był Ci wykładany. Kolega z którym się zmieniasz w trollowaniu na tym samym nicku powinien Ci przekazać co się działo na jego zmianie.
Jeżeli nie wiesz czego dotyczy ten wątek, to po prostu przeczytaj tytuł i zapraszam do wskazanego artykułu, może nabędziesz choć odrobinę wiedzy na temat w którym się wypowiadasz.
Uwaga, kreuje się nowy prezbiter. Nie ma jeszcze własnej narracji, ale już poucza forumowiczów co mogą pisać i co mają robić. Kiedy wrócą łapki w górę? Ach, to były czasy. Szyte, że aż oczy bolały.
Dzisiaj jest szansa na to o czym pisałem w zeszłym tygodniu. Duża szansa.
Dziękujmy, że jest tutaj czujny, bezinteresowny, wielbiciel liczby 162, który w porę ostrzega. Ja jestem wdzięczny, że wybrał tę spółkę spośród tylu innych i tutaj poświęca swój cenny czas i dzieli się swą wiedzą i doświadczeniem chroniąc niedoświadczonych przed błędną inwestycją.
Oj sruk, nie zawodzisz mnie. Byłeś najsłabszy na tym forum za czasów sekty i dalej taki jesteś, chociaż sekty już nie ma.
Dla twojej informacji, Krakacz nie ma rodziny.