Nie uda się skupić akcji w drugim wezwaniu, są w cierpliwych i mocnych rękach. Tylko głupek oddałby na tym poziomie akcję warte 5-10 razy więcej. Cyrk trwa do czasu, a akcje DeBiki muszą oddawać żeby Fasing się nie wybił. Może im ich nie zabraknie, ale kropla drąży skalę. Powoli każdy z nas zwiększa ich posiadanie.
Ja myślę, że oni po prostu nie znają się na giełdzie i nie wiedzą że gdyby ta spółka była inaczej prowadzona to przez ostatnie kilkanaście lat mogli wyciągnąć ekstra kilkadziesiąt milionów na zmienności kursu. A teraz pewnie kolejne wezwanie po wynikach.
Liczę,że wyniki będą słabe i zaraz po wynikach bedzie szansa na kupienie. Spróbują przerzutów w dół. Czy kurs to wina Bików,może muszą tak tańczyć ?Po prostu nie warto stawać w poprzek,boją się ? To taka giełda ,szulenia- mafijna !! Patentus, Bogdanka, JSW praktycznie tak samo sterowane.Spólki z perspektywami.
Zarząd spółki Fabryki Sprzętu i Narzędzi Górniczych Grupa Kapitałowa FASING S.A. informuje, że w dniu dzisiejszym tj. 21 kwietnia 2022 roku Spółka skierowała do spółki KARBON 2 Sp. z o.o. cztery zamówienia na walcówkę o łącznej wartości 2.026,4 tys. zł brutto. W ramach współpracy pomiędzy spółkami wartość złożonych przez Spółkę zamówień (przedmiotem których były pręty walcowane, pręty płaskie, walcówka, rury stalowe i druty wiązałkowe) w okresie od dnia 16 marca 2022 roku tj. od publikacji raportu bieżącego nr 3/2022 (włączając powyższe zamówienia) do dnia dzisiejszego tj. 21 kwietnia 2022 roku wynosi łącznie 10.138,1 tys. zł brutto.
Dnia 2022-04-21 o godz. 11:33 ~Max napisał(a): > Potrzymaja tak kurs ze 2lub 3 lata to wszyscy wymiękną
Kilkanaście lat tak trzymają i w wezwaniu skupili 7000 akcji. Jedni wymiękną a kupią inni i być może nawet więcej bo wskaźnik c/wk coraz niższy więc i okazja cenowa coraz lepsza.
Też myślę, że niepowodzenie pierwszego wezwania + aktualna sprawa z węglem spowoduje prędzej czy później wzrosty. Regularnie w miarę możliwości kupuję.
Taki Bik ....za Moj powinien w normalnym kraju siedzieć. Wałek. KNF jak zawsze ślepy. Wzięli kasę z emisji i potem KNF ślepnie . Przyzwolenie na wszystko . Bik co powiesz akcjonariuszom po emisji i czytaniu twego prospektu ? Założyłem to , aby za darmo pozyskać waszą kasę do mojego portfela. Przygotowuje wniosek do prokuratury, który może być ewenementem i przyczynkiem do zmiany zasad działania KNF .
Dopóki nie zbierzemy ilości akcji obligującej do grzebania w papierach firmy ten Pat będzie utrzymany przez animatora ( Boś) . Dla mnie Bik to .........