• Postępowanie w KNF Autor: ~MP [31.0.56.*]
    Nadal trwa a wejście na główne indeksy bez sprzedaży, zwyczajnie nie ma sensu.
  • Re: Postępowanie w KNF Autor: ~Enek [89.64.57.*]
    Co do KNF już zaczynałem się martwić że od dłuższego czasu nie pojawiają się żadne aktualizacje na stronie ale chyba ktoś po prostu zaspał i wczoraj pojawiły się aż dwie. Co było dla mnie o tyle ważne że jest to dla mnie zwłaszcza w obecnej sytuacji wyznacznik podejścia spółki do pewności potencjalnej sprzedaży. Jak sami wiele razy zaznaczali nie ma wejścia na GPW bez sukcesu na koncie czyli sprzedaży. Obecna tabela wykonywanych czynności w KNF jest dla mnie bardzo optymistyczna ponieważ wyraźnie widać że spółka bardzo szybko wykonuje kolejne czynności i nie stara się przedłużać postępowania tak jak np. patrz Genomtec ile czasu zajmują im te czynności. Jest to dobry znak, gdyby nie byli pewni to staraliby się na siłę przedłużać kolejne czynności i wypełniać je w jak najdłuższym czasie.
  • Re: Postępowanie w KNF Autor: ~Mgr [79.184.145.*]
    Enek, gdzie mozna znalezc te tabele wykonywanych czynnosci?
  • Re: Postępowanie w KNF Autor: ~Enek [89.64.57.*]
    https://www.knf.gov.pl/podmioty/Podmioty_rynku_kapitalowego/Oferty_Publiczne_i_Prospekty_Emisyjne/przebieg_postepowan_administracyjnych
  • Re: Postępowanie w KNF Autor: ~Mgr [79.184.145.*]
    Dzieki!
[x]
SCPFL -2,15% 164,00 2025-10-03 17:02:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.