• Umowa z Sony Autor: ~SzczeryJerry [31.61.245.*]
    Tak się robi, tak się robi bii znee syyy

https://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,507075

Ten nasz Prezes to jest "miszczu" sprzedaży. Tyle milionów spółka ma w banku a ten przestać nie może. Czy systemy informatyczne są gotowe na takie rekordy? Oby tak było bo premiery dopiero przed nami.
  • Re: Umowa z Sony Autor: ~Magik [46.204.83.*]
    Prawda jest taka, że Babieno wyrasta na numer 1 w branży w Polsce. Świat to widzi, nagradza tytułem najlepszego Prezesa nad Wisła, ale co z tego skoro naszej bananowej to nie rusza o jotę…
  • Re: Umowa z Sony Autor: ~Abc [5.173.137.*]
    Kurs bedzie rosl, spolka jest wybitna na tle gamingowego motlochu, ale zeby kurs wybil sie znaczaco Bloober musi wejsc na parkiet glowny, bez tego nie wystrzeli. Planowali przenosiny w 2022, na razie cisza.
  • Re: Umowa z Sony Autor: ~Hahahahahahahahhahha [31.61.179.*]
    Szczególnie widać to po kursie
  • Re: Umowa z Sony Autor: ~Pikuś [83.20.225.*]
    To samo pomyślałem, nie wiem skąd te zachwyty nad prezesem skoro grubo ponad rok minął od premiery Medium i od tego czasu cisza,nic ,żadnej premiery, żadnej konkretnej zapowiedzi tylko mydlenie oczów. Jest tu koleś który co kilka dni wrzuca ilość jakiś folowersow na PS 5 e nie ma.to żadnego nawet najmniejszego wpływu na kurs akcji. Prezes chyba nie taki kozak skoro na rynek główny nie przeszli, spółka gra w polskiej 3 lidze i o grze AAA może tylko pomarzyć . Jak na każdej takiej społeczce jest grupa wiernych naganow i triki, którzy kręcą swoje kółka. Są też tacy jak ja longterm którzy widzą że jest średnio, że są perspektywy ale kolejna spółka ,jedna z wielu na polskiej giełdzie jakby je hala na zaciągniętym hamulcu ręcznym i nie wiadomo dlaczego.
  • Re: Umowa z Sony Autor: ~Wiekszakontrola [31.61.179.*]
    Boje się myśleć że GPW nie leży w interesie pewnych osób i stąd to zwlekanie
[x]
BLOOBER 0,00% 25,10 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.