• A co tu taka cisza? Autor: ~Dedalus [5.173.14.*]
    Panowie, a co tu taka cisza?
    Brakuje wam nowych pomysłów na watki z serii „wyprowadzanie kasy” ?
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~Ja [94.154.25.*]
    Cisza bo tu nikogo nie ma, a powieszeni na haku już nie mają o czym pisać bo jest płacz i zgrzytanie zębów.
    Czasami odwiedzam to forum aby sprawdzić czy jest już 1zł za 1szt.
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~Dedalus [188.33.224.*]
    Jak to - nie ma?
    Przecież produkują się tu cały czas ci, którzy liczą na 1zl.
    Ale pewnie zarobieni na innych spółkach chwilowo nie maja czasu tu zaglądać….
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~Dedalus [188.33.224.*]
    A Tobie to „raz na jakiś czas” wypadło akurat dzisiaj.
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~superczesiek [46.204.108.*]
    a jest coś sensownego do napisania o tej spolce? mozeco czyms nie wiemy. to daj znac.
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~student [88.199.172.*]
    chcesz sensownie ?
    to przyszły bankrut i tyle...
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~komuch [31.60.91.*]
    Nie tylko ta spółka przyszły bankrut cała gospodarka też ale tak lud chciał, chciał godności.
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~Dedalus [87.150.113.*]
    Komuch się zafiksował na tych balcerowiczowskich zaklęciach i nie zauważył, ze nawet pokomunistyczni aparatczycy inaczej widza przyszłosc Polski.

Przyszly bankrut…. Stuk,puk, stuk, puk.

hej, jak tam wasze spółki perełki? Ile zarobieni jesteście na innych spółkach? ;)
    Może ty byś się pochwalił ile zarobiłeś na tym cudzie gospodarczym niespotykanym od narodzin Chrystusa ? PiS tradycyjnie dzisiaj uderzył w banki bo kasa pusta a misiewiczom brakuje na minratki :)
    Sądzę że słabo uderzył i jestem nadal optymistą ale do niektórych tylko banków ale nie gospodarki. A jak tobie idzie sprzedaż placków ? Tam też moravitz już łapę wsadził po wincej
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~Car [89.64.32.*]
    Ty Komuch uważaj bo zaraz mogą być nici z dywidendy na handlowym jak Mateuszek zacznie biedocie i nierobom pomagać...
    Nigdy, przenigdy tak nie pisz o biedocie którą PiS zlikwidował oraz mamy najniższe bezrobocie w całej galaktyce więc o jakich nierobach piszesz, zaraz makler ci kręgosłup skręci.
    A że mamy coraz mniej ludzi potrafiących cokolwiek zrobić, a coraz wiecej przygIupów robiących z siebie jeszcze wiekszych debiIi niz są nimi w rzeczywistosci udajac ze drą morde na tik toku. No i kogo mają takie przygłupy wybrac pozniej się pytam? No tego kto im wiecej obieca ze rozda - Juz nawet Donald T. to zrozumiał i przesciga się z PISem na przywracanie godnosci ciemniakom!
    No a ze jełopów bez szkoły trzeba później za coś utrzymać, trzeba skaś dla nich pieniadze wziaźc, wiec sie je drukuje na potęgę i rozdaje w rozdaje w róznych "programach społecznych" przywrcajac im w ten sposób godnosć której nigdy nie mieli i wlasciwie są jej pozbawieni."
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~judek [89.64.59.*]
    judek cudek zarabia a wy się kłócicie
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~Dedalus [87.150.120.*]
    Panowie, pytam po krótkiej przerwie, jak Wasze inwestycje?

Brakuje mi Waszych cennych rad dotyczących inwestycji na naszym rynku?

Pytam znów - tak bardzo zarobieni jesteście, ze nie macie czasu zajrzeć na nasze forum i napisać o tym jaka ta spółka jest słaba, prezes zły a kurs musi wrócić na 1zl?

Z inwestorskim pozdrowieniem !

P.s. A może kupiliscie Drozapol, jak pisałem, po 6zl? Albo LSI po 14zl. I żyjecie sobie spokojnie, co? Czy macie Action kupiony po 11zl? Nie ma zysku, ale nie ma tez strat i odpoczywanie sobie gdzieś spokojnie, z dała od internetu i dlatego tu nie zakładacie?

• Re: A co tu taka cisza? Autor: ~Car [31.0.77.*]
    Dedaldus tak jak pisałem 95 % kasy w orco kupione 2,35 zl. Ostatnio mnie na zrembie na haku zawiesili ale po 2,08 za 5% kapitału. Myślę że zejdę jednak z haka nawet na zarobku małym bo pewnie podbitka spejulacyjna będzie...
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~Dedalus [86.111.104.*]
    Car, ja do Ciebie nie kieruje moich złośliwości, Ty nie wypisujesz tu postów o kursie 1 zł. Ja się pytam tamtych specjalistów jak ich wyniki. Komuch zaraz się pochwali wynikami Handlowego.

Ale co u studenta i maklera?
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~student [89.64.57.*]
    siedzę na gotówce i potrzebuję drabiny żeby z niej zejść
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~Komuch [31.60.107.*]
    Prognozujemy, że NBP podniesie stopy do najwyższego poziomu +7,00 proc. (wobec +5,75 proc. poprzednio) - przekazało w poniedziałek biuro analiz Goldman Sachs.

Aż nastawiać beczkowóz gdy kredyciarze będą się wykrwawiać, oj będą połamane kolana z tego wstawania, cud dospodarczy trwa w najlepsze.
  • Re: A co tu taka cisza? Autor: ~komuch [31.60.107.*]
    Polski ekogroszek w skupie już 2700 zł (za Tuska gdy kradł 800 zł). Na taki luksus można sobie tylko pozwolić w kredycie na 25 %. Tylko banki kupować, cud gospodarczy PiSu trwa w najlepsze. Mamy wungla na 300 lat !
[x]
PMPG 0,98% 2,07 2025-10-03 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.