Cisza bo tu nikogo nie ma, a powieszeni na haku już nie mają o czym pisać bo jest płacz i zgrzytanie zębów.
Czasami odwiedzam to forum aby sprawdzić czy jest już 1zł za 1szt.
Jak to - nie ma? Przecież produkują się tu cały czas ci, którzy liczą na 1zl. Ale pewnie zarobieni na innych spółkach chwilowo nie maja czasu tu zaglądać….
Może ty byś się pochwalił ile zarobiłeś na tym cudzie gospodarczym niespotykanym od narodzin Chrystusa ? PiS tradycyjnie dzisiaj uderzył w banki bo kasa pusta a misiewiczom brakuje na minratki :)
Sądzę że słabo uderzył i jestem nadal optymistą ale do niektórych tylko banków ale nie gospodarki. A jak tobie idzie sprzedaż placków ? Tam też moravitz już łapę wsadził po wincej
Nigdy, przenigdy tak nie pisz o biedocie którą PiS zlikwidował oraz mamy najniższe bezrobocie w całej galaktyce więc o jakich nierobach piszesz, zaraz makler ci kręgosłup skręci.
A że mamy coraz mniej ludzi potrafiących cokolwiek zrobić, a coraz wiecej przygIupów robiących z siebie jeszcze wiekszych debiIi niz są nimi w rzeczywistosci udajac ze drą morde na tik toku. No i kogo mają takie przygłupy wybrac pozniej się pytam? No tego kto im wiecej obieca ze rozda - Juz nawet Donald T. to zrozumiał i przesciga się z PISem na przywracanie godnosci ciemniakom!
No a ze jełopów bez szkoły trzeba później za coś utrzymać, trzeba skaś dla nich pieniadze wziaźc, wiec sie je drukuje na potęgę i rozdaje w rozdaje w róznych "programach społecznych" przywrcajac im w ten sposób godnosć której nigdy nie mieli i wlasciwie są jej pozbawieni."
Panowie, pytam po krótkiej przerwie, jak Wasze inwestycje?
Brakuje mi Waszych cennych rad dotyczących inwestycji na naszym rynku?
Pytam znów - tak bardzo zarobieni jesteście, ze nie macie czasu zajrzeć na nasze forum i napisać o tym jaka ta spółka jest słaba, prezes zły a kurs musi wrócić na 1zl?
Z inwestorskim pozdrowieniem !
P.s. A może kupiliscie Drozapol, jak pisałem, po 6zl? Albo LSI po 14zl. I żyjecie sobie spokojnie, co? Czy macie Action kupiony po 11zl? Nie ma zysku, ale nie ma tez strat i odpoczywanie sobie gdzieś spokojnie, z dała od internetu i dlatego tu nie zakładacie?
Dedaldus tak jak pisałem 95 % kasy w orco kupione 2,35 zl. Ostatnio mnie na zrembie na haku zawiesili ale po 2,08 za 5% kapitału. Myślę że zejdę jednak z haka nawet na zarobku małym bo pewnie podbitka spejulacyjna będzie...
Car, ja do Ciebie nie kieruje moich złośliwości, Ty nie wypisujesz tu postów o kursie 1 zł. Ja się pytam tamtych specjalistów jak ich wyniki. Komuch zaraz się pochwali wynikami Handlowego.
Prognozujemy, że NBP podniesie stopy do najwyższego poziomu +7,00 proc. (wobec +5,75 proc. poprzednio) - przekazało w poniedziałek biuro analiz Goldman Sachs.
Aż nastawiać beczkowóz gdy kredyciarze będą się wykrwawiać, oj będą połamane kolana z tego wstawania, cud dospodarczy trwa w najlepsze.
Polski ekogroszek w skupie już 2700 zł (za Tuska gdy kradł 800 zł). Na taki luksus można sobie tylko pozwolić w kredycie na 25 %. Tylko banki kupować, cud gospodarczy PiSu trwa w najlepsze. Mamy wungla na 300 lat !