• Fundacja ofiar fizjologa Autor: ~Hwds [89.64.84.*]
    Przeznacz 1% swojego podatku na fundację. Będą one potrzebne na prawników ogłoszenia, analizy biegłych oraz prywatnych śledczy.

Skoro prokuratura jest prywatną instytucją przyjaciół królika No to trzeba mieć własną prywatną prokuraturę ofiar fizjologa.
    Prywatna prokuratura złoży zawiadomienie z konkretnymi dowodami.
  • Re: Fundacja ofiar fizjologa Autor: ~1234 [89.71.220.*]
    Dobra myśl popieram dawno temu powinna powstać
  • Re: Fundacja ofiar fizjologa Autor: ~Hwds [89.64.84.*]
    Istnieje cały szereg czynów stypizowanych w kodeksie karnym które są zagrożone sankcją i każdy może postawić akt oskarżenia przed sądem karnym z powództwa prywatnego. Naprawdę nie potrzeba do tego państwowe j prokuratury która zachowuje się co najmniej bardzo dziwnie i wręz powtarzalnie w kolejnych sprawach które są tak oczywiste jak to, że po nocy nadchodzi dzień...
    Trzeba zatrudnić prywatnych szeryfów, którzy przeprowadzą śledztwo czyli zrobią to co powinien zrobić prokurator i policja. Zdobędą dowody, wydobędą te dokumenty swoimi operacyjnymimetodami, które potrzeba. Jest wielu specjalistów i firm które składają się z ludzi doświadczonych którzy pracowali w resortach i mogą to zrobić. Naprawdę nie wszyscy w Polsce pracują dla fizjologa.

Prywatna osoba lub grupa osób, wsparta oczywiście przez prawników oraz prywatnych śledczych może sprawę załatwić.

Być może nawet wtedy prokuratura się przyłączy, przecież zawsze mogą zrobić coś dobrego, słusznego,sprawiedliwego.

Oczywiście na to potrzeba pieniędzy.

Nie wiem na co jeszcze czekacie???

Dlaczego jeszcze nie przekierowujecie 1% swoich podatków.. jest przecież silna grupa pod wezwaniem.. chyba tylko z lenistwa i nieudolności.
    Na przykład taka:
    Fundacja Sprawiedliwi dla Sprawiedliwości

Można wtedy robić składki od wszystkich ofiar ze wszystkich możliwych spółek jakie miały to nieszczęście że przez nie przewinął się wybitny biznesmen.
    Bo obiecał , że wykupi i mu wierzą
    "Gdy partia mówi, że zabierze to zabierze, a gdy mówi że da to mówi"

To jest mniej więcej ten poziom wiarygodności... :)
  • Re: Fundacja ofiar fizjologa Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    BARDZO DOBRY POMYSŁ Z TĄ FUNDACJĄ . POPIERAM W CAŁEJ ROZCIAGŁOŚCI.

MUSIMY ZACIEKLE BRONIĆ SIĘ PRZED GRABIEŻĄ W BIAŁY DZIEŃ

JUŻ TERAZ WIEMY JAK MOŻNA ZALEGALIZOWAĆ ORDYNARNE ZŁODZIEJSTWO .

PO PROSTU ZŁODZIEJ ( SOLORZ) PO KRADZIEŻY JAKIEGOŚ MAJĄTKU MUSI PODPISAĆ UGODĘ / UMOWĘ TYCZĄCĄ SIĘ TEGO MAJĄTKU I JĄ UTAJNIĆ.

. I WTEDY PROKURATURA , SĄDY A PRZEDE WSZYSTKIM WSPÓLNICY ( MNIEJSZOSCIOWI AKCJONARIUSZE ELEKTRIMU ) MOGĄ MU SKOCZYĆ ,

I MOZE ON ( SOLORZ) POKAZYWAĆ IM GEST KOZAKIEWICZA I MÓWIĆ IM ' TO CO UKRADŁEM JEST MOJE I TYLKO MOJE "

ALE OSZUKAĆ WSPÓLNIKA ( MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU ) TO CIĘŻKI GRZECH I MOŻNA A NAWET TRZEBA ZA TO ZAPŁACIĆ .

https://www.youtube.com/watch?v=nRY8UzoWUEw
    https://www.pb.pl/odpisy-obniza-wynik-ze-pak-o-ponad-05-mld-zl-1147689
    https://www.pb.pl/ze-pak-przyspiesza-o-6-lat-zamkniecie-ostatniego-bloku-na-wegiel-brunatny-1147701
    Jak dla mnie mogą zamykać bloki węglowe, niech zamkną od razu wszystkich, którzy doprowadzili do tych strat.

Serio, nie będzie żadnego odejścia od wegla, myślę,że jest to przejaw strategii stosowanej od dawna przez fizjologa tzw tymczasowego zaniżenia wartości aktywów.

Na przykład na spółce Midas wyzerowali przed przejęciem wartość częstotliwości, o ile dobrze pamiętam, 2600 MHz, a potem jak przejęli spółkę to po roku zmienili strategię i piali, że na bazie tej częstotliwości będą rozwijać biznes.

To jest taka zagrywka, która ma obniżyć wartość... Na okres transakcji..

Niestety ponieważ prezesem jest człowiek z ramienia "bankiera", widać, że w całej operacji biorą udział również imiłościwie nam panujący.

Plemię żmijowe wszystkich krain łączcie się.
    Już wiesz jaki będzie finał i zauważyłeś kim oni śą
    300 zł/akcję?
    "Słońce chyliło się ku zachodowi. Spadł krótki, obfity deszcz i potłumił kurzawę.
    Król, Witold i Zyndram z Maszkowic gotowali się właśnie zjechać na pobojowisko,
    gdy poczęto zwozić przed nich ciała poległych wodzów. Litwini przynieśli skłute
    sulicami, pokryte kurzem i posoką ciało wielkiego mistrza Ulryka von Jungingen
    i położyli je przed królem, a ów westchnął żałośnie i spoglądając na ogromne zwłoki
    leżące na wznak na ziemi, rzekł:
    — Oto jest ten, który jeszcze dziś rano mniemał się być wyższym nad wszystkie
    mocarze świata".
  • Re: Fundacja ofiar fizjologa Autor: ~piotrek [157.25.129.*]
    Do tej pory myślałem że właśnie PAE jest taką fundacją, do której odprowadza się składki i która w zamian ma działać prawnie w naszej sprawie. Jak rozumiem PAE już nie wystarcza? Trzeba tworzyć kolejne "fundacje" aby sprawa ruszyła z kopyta?
    Fundacja przy PAE, aby można szerszym strumieniem dofinansować działania na szerszych froncie.

Pomyślcie ile musi ładować pieniędzy żeby sprawy w tych instytucjach szły jak krew z nosa Czy myślicie, że za darmo, wszystko jest blokowane?
    Czy myślicie że decydenci nie widzą co się dzieje i nie rozumieją jak się robi w bambuko drobnych?
    jak chcesz działać szerszym strumieniem na froncie to proponuje Ci dołączyć do Kemota pod sejmem.

Ja się w tym roku wypisałem z PAE bo nie mam zamiaru dalej dopłacać do interesu, Ty proponujesz założenie kolejnej organizacji, którą będzie trzeba utrzymywać za nasze pieniądze a która w zamian będzie powtarzać "bądźcie cierpliwi, trzeba czekać" - na co? Aż solorz wyprowadzi bokiem resztę majątku i zostaniemy z pustym papierem?
  • Re: Fundacja ofiar fizjologa Autor: ~Hwds [94.254.229.*]
    Nic Ci nie proponuję.
    PAE czy jakakolwiek inna grupa inwestorów walczących o swoje prawa nie jest instytucją charytatywną, ani grupą wzajemnej adoracji. To jest grupa inwestorów, działająca metodami inwestycyjnymi.
    Z tobą czy bez ciebie, pokrzywdzeni akcjonariusze uzyskają z odsetkami swoje pieniądze.
    Może dzięki tej ciężkiej pracy i ty coś odzyskasz...
    Właśnie że proponujesz. Przeczytaj swoje komentarze. "Fundacja przy PAE, aby można szerszym strumieniem...". I nie "mi" tylko "wszystkim".
    Powodzenia ale beze mnie.
    "Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz? "
    Nie o tym była dyskusja, ale jak już to oświeć mnie i odpowiedź co jest moją "belką w oku"?
    I co? ustaliłeś już co jest moją "belką w oku"? Czy jesteś kolejnym który przychodzi tutaj pisać 3 po 3.

Trafił się kolejny solorzowy troll który okupuje to forum i wkleja religijne wstawki pod każdym tematem, aby pokazywać że mniejszościowi to banda fanatyków i jakiś oszołomów.
  • Re: Fundacja ofiar fizjologa Autor: stachsgh [88.220.131.*]
    ciekawe czy ich uszczali w tv, bo ogolnie to nic nie bylo o nich slychac
    https://www.youtube.com/watch?v=YUCdI8xD7tw
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.