ty "hehe" to musisz być jednak dzieciakiem z podstawówki, wogóle wstydu nie masz..., jak się odniesiesz do tego co pisałeś tydzień temu i co się kompletnie nie sprawdziło "miszczu gpw"...?
a czy ty "hehe" potrafisz czytać ze zrozumieniem?, nie chodzi mi o to co się dzieje dzisiaj ale o to czym się zbłaźniłeś w zeszłym tygodniu..., jesteś kompletnie niewiarygodny a ciągle próbujesz sprawiać wrażenie wielkiego znawcy gpw..., nie wstyd ci?
zapewne tak będzie..., albo jak to bywa z takimi dzieciakami, napisze wtedy że kupił w dołku i sprzedał za 1.xx zł., aby pokazać jaki z niego mistrz inwestycji i znowu zacznie wypisywać te swoje "fachowe" brednie...
wiem że nie ma co się takimi dzieciakami przejmować ale jednak dla mnie jest to nie do pojęcia że można tak ciągle się ośmieszać..., wychodzi na to że są ludzie którzy czerpią przyjemność z ośmieszania się...
nie no bez komentarza, brak słów i ręce opadają..., ty naprawdę nie rozumiesz tego co czytasz..., zobacz jak wyszło na twoje zeszłotygodniowe pisanie..., albo sobie robisz jaja z nas wszystkich albo żyjesz w innym świecie...