• nowy salon JLR Marki Rawski Autor: ~qqq [95.49.150.*]
    Wczoraj zauważyłem, że na płocie BMW auto Rawski w Markach wisi reklama że w tym miejscu powstaje autoryzowany salon Jaguar Land Rower.

Cięzko o szczegółowe informacje ale poklikałem i znalazłem ogłoszenie o prace

"O nas
    Auto Rawski to obecnie Autoryzowany Serwis BMW, MINI i BMW Motorrad oraz Salon Sprzedaży samochodów używanych klasy premium z ponad 25 letnim doświadczeniem i ugruntowanej pozycji na rynku warszawskim zlokalizowany w Markach.
    Na wiosnę 2022 otworzymy Salon Sprzedaży oraz Serwis marek Jaguar i Land Rover. Obecnie budujemy Zespół Sprzedaży Samochodów nowych i używanych."

Link do ogłoszewnia https://www.pracuj.pl/praca/szef-sprzedazy-samochodow-nowych-i-uzywanych-marki,oferta,1001449318

Aż mnie ciarki przechodzą jak sobie pomysle, że więcej salonów BMW bedzie sprzedawać Jaguary i Land Rovery.

• Re: nowy salon JLR Marki Rawski Autor: ~Maxmin [79.163.247.*]
    Nie bój za chwilę dostaną wypowiedzenie z JLR luz z Inchcape bo to niepoważne firmy.
  • Re: nowy salon JLR Marki Rawski Autor: ~Kowal [31.61.247.*]
    Ciarki go przechodzą... :))
    Co za emocjeee!! ;)))
  • Re: nowy salon JLR Marki Rawski Autor: ~Maxmin [79.163.247.*]
    Angole wszystkich mają w poszanowaniu , Rawski poleci na bruk szybciej niż otworzy.
  • Re: nowy salon JLR Marki Rawski Autor: ~MaxVerstappen [95.175.2.*]
    Jak na razie tylko dilerzy BAHu dostają wypowiedzenia, ciekawe dlaczego, no nie?
  • Re: nowy salon JLR Marki Rawski Autor: ~Henryk [89.161.96.*]
    MaxVerstappen są dwa powody:
    Po pierwsze, BAH ma około 40% rynku, to się prawdopodobnie nie podoba Inchcape.
    Po drugie, większość nowych dilerów wykruszy się po dwóch latach. Zobaczą ile zarabiają, wycenią budowę salonu zgodnego z wytycznymi JLR. Stopa zwrotu 15 lat, i podziękują.
  • Re: nowy salon JLR Marki Rawski Autor: ~Ad [89.64.34.*]
    Dla mnie ciekawsze jest właśnie pytanie, dlaczego wciąż znajdują się chętni do zostania dealerami, biorąc pod uwagę zamieszanie z poprzednim importerem i jego salonami. Na starcie zapytałbym się nowego importera o powód takiej sytuacji i nie wiem, czy jakakolwiek odpowiedź byłaby zachęcająca do podpisania umowy.
  • Re: nowy salon JLR Marki Rawski Autor: ~qqq [178.42.61.*]
    Salon w markach już działa, cały plac zawalony nowymi autami, głównie model Discovery, szczycą się autami dostępnymi od ręki :-/ Ehh
[x]
BAHOLDING 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.