przy zwiększonej konkurencji gier i większej ilości konsol/ za 3 ostanie sesje przemielono raptem 128954 sztuk waloru ,czyli nikt mający normalny pakiet nie oddał , wybicie 200-300% może nastąpić w dowolnym czasie /męczenie kota/ do czasu ,KASY PARKIET NIE ZIGNORUJE
Ha po co piszesz z trollami ? Ja rozważam dokupienie jeśli utrzymany kurs do końca miesiąca. Mam już majątek tutaj zainwestowany ale takiej sytuacji się nie spodziewałem. I tak. Zgadzam się. Kasy parkiet już nie zignoruje. Oraz tego jak ostatnia prognoza pomyliła się (w zakresie sprzedanych kopii). Pozdrawiam serdecznie
Przez 1,5 roku Zbysio robił rynek w balona ciągłymi obietnicami i kłamstwami. Teraz po prostu rynek ignoruje bardzo dobrą sprzedaż i zareaguje przy wynikach za 4 miesiące. A gdzie będzie w tym czasie kurs? To, że niżej to pewne, ostawiam okolice 5 zł. Chyba, że pojawi się kolejny "czarny łabędź" wtedy będzie zdecydowanie niżej. I możecie dalej zaklinać rzeczywistość jaka to super firma, skoro zraziła do siebie największych inwestorów, którzy mogliby pociągnąć kurs do góry. Bo forek urośnie 100% co z tego jak z 5 na 10 zł, a mógł iśc z 15 na 30. No, ale jak spada to tu taka radość jakby rosło, więc może to dla was lepiej.
brrak infa o sprzedazy ze strony spolki i oczekiwanie + zniecierpliwienie inwestorow spowoduje bank zjazd, sam mam akcje i widze to slabo. Komunikacja ze spolka na zasadzie kwartalnych relacji jest niewystarczajaca jesli chodzi o podawanie danych przyblizonych sprzedazy, skoro ruszyli z remakami a wlasciwie jednym ale b duzym to powinno sie pojawic pare inf w zw ze sprzedaza. Rankingi same z siebie nie zrobia tu upa pomimo ze sa dobre.
Nie będzie żadnej informacji o sprzedaży bo nigdy nie było. Nie siej defetyzmu. To jest fake news rozsiewany przez troli. Rankingi mówią o sprzedaży a w Japoni już 9 miejsce.
Akurat częstotliwość komunikacji jest wystarczająca. Jedno spotkanie na kwartał w zupełności wystarczy. Co z tego jeśli 80% spotkania to śmieszki i sprzedawanie bajek. Rynek już nie wierzy firmie i może jakaś wiara powróci po opublikowaniu wstępnych wyników. Ale nie jest powiedziane, że tak będzie. Wystarczy start bessy w USA i pozamiatane, nawet miliony na koncie mogą nie pomóc.
Jeśli forek zdobędzie dane sprzedażowe to je opublikuje.
To zapewne będzie czarnym łabędziem.
Spółka jest tania a prezes podpisał umowy z największymi.
Przesunięcia w tym sektorze to niestety nic nowego ale publicznie na forum nazywać prezesa kłamca?
A mówił coś o zwrocie kosztów? W przypadku PD nie podali info o wielkości sprzedaży, tylko o wielokrotności zwrotu kosztów. Może takie info mogą przemycić? Nie pamiętam co dokładnie prezes mówił.
To to samo więc pewnie tez nie podadzą ale po samych rankingach widać jak wiele kopi się już sprzedało a to dopiero początek ,kto nie czekał na grę jak fani teraz dowie się poczta pantoflową
Nie da się dokładnie ale spokojnie można założyć że zbliżamy się już do ilości jako zakładali analitycy dla całego roku, a powiedział bym nawet że spokojnie ja po weekendzie przeskoczymy a to dopiero pierwszy tydzień sprzedaży
Przykładowo gra Metroid Dread w około 70 dni od premiery sprzedała 2,7mln kopii, czyli 35 000 sztuk dziennie. Ale jakie zajmowała pozycje to ci nie powiem :) Przykład specjalnie wziąłem z takiej średniej półki, bo niektóre hity typu Pokemon to sprzedają kilka milionów kopii w kilka dni, ale to już abstrakcja :)
I to jest konkretna informacja. Twarde liczby. Jeszcze gdyby tylko wiedziec jakie pozycje w rankingu sprzedazy zajmowala w tym okresie juz mozna by cos realnie szacowac, a nie tylko zgadywac.
jest taka ilosc switchow ze 2 3 miliony kopii to taka 'srednia krajowa' jaka wyjdzie za gre typu HOTD. Natomiast szalem nazwalbym juz sprzedaz na poziomie 5-7 milionow+ co moi drodzy nie jest wcale niemozliwe w tej chwili a bardzo prawodopodobne, moze to oznaczac rajd na 1mld kap jak niegdys 11bit po super sprzedazy frostpunka
Co do milionów w tym roku to sam nie wiem ale jeden milion kopi do końca roku jest chyba możliwy zakładając, że gra utrzyma się w top 10 na wszystkich rankingach przez około 100 dni to ten milion kopi jest jak najbardziej możliwy , teraz wystarczy siedzieć i czekać , oczywiście czekać na wydanie front misiom :)
no hiena spadkowa szuka spółki na których mogłby odrobić straty pewnie udziela się na innych forach i patrzy gdzie jego plugawe ziarno zakiełkuje kilka dni i chłopa nie będzie
Dnia 2023-03-03 o godz. 14:46 ~ha napisał(a): > raz wzrasta ,raz spada ,policz c/z dla daty 07 2020 i poszukaj linki ,czy potrafisz tylko pisać bzdury ?
zobacz kurs, spada cały czas od 15zł. Zdejmij chłopie różowe okulary.
będąc od 0,28 zł robiłem i robię różne działania , w okolicach 12 zł części oddałem ,przy 6,8 zł dobierałem i teraz też ,nie odpowiadasz na pytania ,za trudne ?
dalej nie rozumiesz ,mój /portfel/ to moja wiedza ,samo to że ja jestem /proszony/ o wpisy i /doceniany/ to zaszczyt ,wzrosty przychodów w okresie 5 lat 1500-1600% też zobaczymy czy się sprawdzą za 11 sesji ,TY dalej na pytania nie odpowiadasz
1000% z 1zł to nie tak dużo ;) Boisz sie pokazać średią bo kłamiesz i jesteś propagandzistą kttóry próbuje kierowac sie na jakiegos guru. :) a jestes co najwyzej Gru z Minionkow