I koniec obrotu, papier upchany leszczą i jedziemy na dół podejrzewam, że na 20gr. Potem wybicie na 30gr i zjazd do 15 gr. I z 15 do 20gr i docelowo jak Solarinov będziemy na 10gr.
Tak skutecznie upychał że bez info kurs poszedł do góry w tydzień o 10 procent zamiast na 30 groszy. Cud normalnie XD Papier pozbierany po taniości, a wam pozostaje stękanie o 30 groszach.
Chciałem jeszcze dodać, że przez ten twój tydzień wyzbierlani (niby) kila set tysięcy akcji i urosło 10%. Dziś obojętnie kto sprzeda 1000akcji i jest minus 10% hahha naprawdę silnę ręce.
Minus 10%? W arkuszu po stronie kupna do 36 groszy są zlecenia na 65 tysięcy akcji. No ale czekający na akcje po 30 groszy lubią tak koloryzować. Pewnie sam pogoniłeś po 40 groszy i teraz stękasz żeby spadło, a jak pójdzie do góry to ci żyłka pęknie.
Ojoj będzie tu jeszcze płacz i wycie, jak było po 28 gr siedzieliście w norach 10gr urosło i już powychodziły trole. Co to jest 10? Dalej wisicie na hakach wszyscy. Każdy pisze jakby tu urosło 1000% i zarobili po milionie. Groszołapy, kółko wzajemnych adoratorów. Uklepane dno łykaliście po 65gr, a ile takich co kupowało w przedziale 90gr do 1zl? Śmiać mi się chce z Was. Co niżej to nowe dno co za leszcze. Kasa na koncie topnieje od 2lat a wy jedno a to samo. Nie ma żadnego wybicia, a jak takie będzie to nikt z was w tym przedziale nawet 1 akcji nie zdąrzy kupić. Bubuzubu na walne jeździł i był taki spokojny, że na 28gr spadło hahah. Przypomnij w jakim przedziale byłeś spokojny 70gr? Czy 80gr? KOMROMITACJA
Za to ty trafiłeś idealnie w dołek. Ze sprzedażą hehehe Nie ma tu drugiego takiego mistrza. Sprzedać w dołku kupić na górce :) Brawo ty. Jak ty sprzedawałeś to ja sobie spokojnie dobierałem nawet po 28,2 po 31 i 32 :)
Ty duzo dobrych rzeczy robisz.
Dzisiaj JWA dobrałeś.
MTE w dołku kupiłeś.
I na pryma aprilis umiesz pożartować.
I na haku wisisz jak inne niedojdy, które nie są tak biegle w giełdowych meandrach jak ty, miszczo.
Pan info, czy sprzedal czy nie, to przynajmniej nie jest obłudnikiem.
Nie udaje że tu jest super, jak większość kółka wzajemnej adoracji
Hehehe obstawiam, że opinia też się mocno skrócił bo go straaasznie ostatnio boli :) Na jwa dobierałem cały marzec. Wczoraj też dobrałem. Dziś przyznaję mi się nie udało, bo sprzątnęli cały karnet do wideł. Na haku to ty opinia wisisz nie ja. Ja mam średnią na mte 47 zatem nie jest źle. A naj jwa już zarabiam :)
No tak, lepiej pluć na spółkę, zarząd i piłować gałąź na której się siedzi. Logiczne jak robienie do własnego gniazda XD A jeszcze lepiej pozować na eksperta od wizerunku, mody, marketingu, prowadzenia spółki publicznej, certyfikacji urządzeń, mając wiedzę na poziomie pijanego wujka na weselu prawiącego swoje mądrości po kilku głębszych. Sam też jesteś leszczem powieszonym na haku, panie najmądrzejszy.