Uważa, ze to spółka wydmuszka, ale siedzi na niej dzień w dzień i pisze te swoje rewelacje. Nawet mi go trochę żal, bo to znaczy, że biedak nie ma normalnego życia tylko spędza czas na spółce, której nie chce bo ma po prostu z kim popisać.
Poza naganianiem na spadki innego racjonalnego wyjaśnienia nie widzę.
Ale co ty masz tykać jak ty ani pieniędzy nie masz ani akcji :) To co miałeś kupione w zdziwieniu na otwarciu dawno sprzedałeś leszczu groszołapie. Nauczyłeś się już jak się zlecenia wystawia? buhahaha ekspert giełdowy co nie wie jak się rozliczają zlecenia i jak działają ukryciaki.
Posprzątali inteligentnie, łyżeczkami a nie chochlą, cały arkusz z akcji po 34-39 groszy, ponad 5% tego co jest w obrocie, żeby teraz ci sprzedać po 30 groszy. Nawet wystawienie na fixie PKC 100k akcji daje teraz TKO 33 grosze, a nie 0,01 zł jak jeszcze nie tak dawno temu.
Bardzo łatwo mogę to jutro zweryfikować. Chociaż patrząc na twoje "doświadczenie" giełdowe i poziom "wiedzy" o giełdzie to już wiem :) Leszcz z okresu covidowego :)
Zobacz Leszcz wisi na haku i miszczo z wielką wiedzą i doświadczeniem wisi na haku.
To co jest warte twoja wiedza i doświadczenie skoro dałeś się zawiesić?
Pycha kroczy przed upadkiem