• Szalone obroty od kilku sesji… Autor: ~Mopik [188.147.102.*]
    Emocje jak na grzybobraniu :).
  • Re: Szalone obroty od kilku sesji… Autor: ~dss [91.192.88.*]
    Ja się pytam po co to jest na giełdzie ? Spółka teraz publiczna (nie mylić z domem) a tu zero info o sprzedaży WS. A coś o kolejnych projektach Orange 1 i 2 prezes by coś wspomniał bo jak nie to kurs na groszówki pójdzie. Żartowałem kurs jest i tak już na groszówkach a kapitalizacją ogromną, brawo z dodruk pustego papieru toaletowego.
  • Re: Szalone obroty od kilku sesji… Autor: ~Mopik [89.70.76.*]
    Weź nie dobijaj :) mam tego papieru na rolki! Ale jeszcze jest we mnie nadzieja i kibicuje… chociaż już z coraz mniejszym zaangażowaniem…
  • Re: Szalone obroty od kilku sesji… Autor: ~Mopik [89.70.76.*]
    Niezły kursik… jutro znowu ktoś kupi 100 akcji i będzie +12%…meh…
  • Re: Szalone obroty od kilku sesji… Autor: ~Kri [82.102.19.*]
    Kiedy 5 groszy? Zdaje się 10 tysięcy złotych w arkuszu stoi do 5 groszy. Nieźle napompowany kurs.
  • Re: Szalone obroty od kilku sesji… Autor: ~Mopik [188.147.102.*]
    No niestety, i nikt tego kursu nie ratuje. Jest tyle możliwości, czat z prezesem, nowe espi o Shelter69 (kiedy premiera?), jakaś informacja o nowych grach. Ostatnie miesiące to tylko w celu odstraszenia inwestorów - emisja akcji, informacja o przełożeniu premier, informacja o złym wyniku gry, listy intencyjne, informacje o tym ze coś robią ale nie mogą powiedzieć co bo Orange… czasami odnoszę wrażenie, że spółce zależy żeby kurs spadał, a nie rósł. Strona relacje inwestorskie na fb też nic nowego nie wnosi tylko powiela espi.
    Na co właściwie teraz czekamy?
[x]
INTM -26,80% 0,04 2025-05-28 11:24:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.