• Re: Jaki to będzie rok Autor: ~leo [87.207.70.*]
    tak tanio ze az glupio...to sie zmieni...mam nadzieje ze juz niedlugo..
  • Re: Jaki to będzie rok Autor: ~Xyz [83.7.52.*]
    Mam takie nieodparte wrażenie, że tutaj kurs ruszy, jak przyjdzie "ten moment". Na tę chwilę nie ma zainteresowania FINV, bo nikt nie chce "zamrażać" większej kasy na początkowym etapie projektu Spoko.App. Z czasem powinno się to zmienić!
  • Re: Jaki to będzie rok Autor: ~Gas [37.109.33.*]
    Muszę przyznać że to co się tu od.. zaczyna być irytujące. Rozumiem należy być cierpliwym,kurs przy takich obrotach nie jest miarodajny ble ble itd tylko że tak spadać można w nieskończoność gdy kurs ustawia jedna transakcja na 50pln
  • Re: Jaki to będzie rok Autor: ~Mateusz [31.0.69.*]
    Wszystko się zgadza. To teraz pomyśl, co się wydarzy przy dobrym espi i zebraniu 100k akcji z prawej. Tutaj trzeba cierpliwie zwiększać pozycję.
  • Re: Jaki to będzie rok Autor: ~Mateusz [31.0.69.*]
    Przypominam jeszcze o umowie z tamtego roku, bo ktoś ostatnio pisał, że Spoko nie ma finansowania.
    Zarząd Spółki FinTech Ventures S.A. z siedzibą w Warszawie („Spółka”, „Emitent”) informuje, iż dnia 17 września 2021 roku została zawarta umowa pomiędzy Emitentem a Duthie Consultants (International) Limited na finansowanie Spółki na łączną kwotę do 40 mln euro.

Zgodnie z niniejszą umową kwota główna finansowania wynosi do 30 mln euro przekazywana w serii rund finansowania w ciągu najbliższych 2-3 lat na wniosek Emitenta. Dodatkowo, poza kwotą główną Emitent może zażądać wypłaty kolejnych 10 mln euro.

Finansowanie ma zostać wykorzystane celem wsparcia portfelowych spółek Emitenta.

Emitent uznał niniejszą informację za istotną, ponieważ pozyskanie finansowania przyspieszy rozwój grupy kapitałowej oraz umożliwi poszukiwanie produktów i usług komplementarnych względem dotychczasowej oferty spółek grupy kapitałowej Emitenta.
  • Re: Jaki to będzie rok Autor: ~Gas [37.109.33.*]
    W pełni się z Tobą zgadzam więc po raz pierwszy od czasu gdy jestem na giełdzie mam portfel 100% jednej spółki..zgadnij jakiej ?
  • Re: Jaki to będzie rok Autor: ~Mateusz [31.0.35.*]
    Mam podobnie. Po podbitce covidowej, zredukowaniem pozycje na akcjach do 10% wszystkich posiadanych aktywów. Wyjątkiem jest Nasza spółka, którą mam od 2019 roku i sukcesywnie dokupuję. Ostatnio wczoraj, ktoś oddał mi 5k po 68gr. Nie będę się licytować z kolegą, który ma 200k akcji, ale skoro on nie może wyjść, to ja tym bardziej. Tutaj będzie wóz albo przewóz, ale z tego co widzę, mamy większość FF. Będę czekać do 50-100 zł za akcję, będę bardzo zamożny, albo stracę, na co też jestem psychicznie przygotowany. Pozdrawiam
  • Re: Jaki to będzie rok Autor: ~Janosik [46.186.101.*]
    ja tez licytowac sie nie bede , to co stoi na 54 to na lata sa jeszcze dwa pakiety w podobnej ilosci i tez podchodze woz albo przewoz. predzej czy pozniej musi ruszyc i wtedy od min 4 zl bede czestowal. pozdro dla wytrwalych:)
  • Re: Jaki to będzie rok Autor: ~Robek [5.173.151.*]
    Widzę że koledzy wyjątkowo odważni,ja nigdy czegoś takiego bym nie zrobił.W akcje wsadź pieniądze które możesz stracić bez szkody.Fintech jest ryzykownym aktywem i jeszcze różnie może być.Sobie i Wam życzę zysków ale zalecam ostrożność.
    Jak była jeszcze MobiMedia i PayUkraine, to trzeba było mieć dużo wyobraźni I odwagi do inwestowania większego kapitału. Dzisiaj Spoko jest już gotową, świetnie działającą skorupą z ponad 700tys użytkowników, przygotowaną do wprowadzania nowych usług. Kawał dobrej roboty !
  • Re: Jaki to będzie rok Autor: ~Fatality [46.15.18.*]
    Fajnie ze nie jestem tutaj jedynym”kozakiem” z portfelem 100 procent tylko na tej spółce. To co bedzie się tutaj działo biorę na klatę! A jak w końcu odetniemy tu kupony, to chętnie się spotkam kiedyś m.in z Mateuszem, Omka i paru innymi którzy sa tu jak ja od czasow Mobimedii i dalej, pośmiejemy się, pogadamy... a będzie o czym...Pozdrawiam
    Umowa stoi. Już to sobie zwizualizowałem !
  • Re: Jaki to będzie rok Autor: ~Xyz [83.7.52.*]
    Kiedyś tutaj musi zacząć się dziać! Pytanie, ile do tego czasu wytrwa?
  • Re: Jaki to będzie rok Autor: ~Omka [89.64.9.*]
    Umowa stoi
  • Re: Jaki to będzie rok Autor: ~Janosik [46.186.101.*]
    ja nie mowie ze mam 100 proc portwela w fin.
    Tak odwazny nie jestem i raczej nigdy bym tak nie zrobil
  • Re: Jaki to będzie rok Autor: ~Jestdobrze [89.64.39.*]
    To podstawa inwestowania w cokolwiek że nigdy nie idzie się all in, taka postawa jest trochę nierozsadna, no ale to nie znaczy że się nie uda, czego wam życzę.
[x]
LUDUS 1,11% 0,28 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.