• Za 4 dni raport Autor: ~Sim [85.221.157.*]
    Witam, kupiłem mały pakiet akcji erbudu i już zaczynam żałować. Za 4 dni raport a ta spółka to totalne nieporozumienie . Obroty żadne , takie że jakby chciało się sprzedać to jest problem. Nie śledziłem tej spółki stąd moje pytanie. Czy zawsze tutaj tak było? Czy pokaże się tutaj jakie życie? Niech ktoś napisze jak ma rozeznanie na tym papierze.
  • Re: Za 4 dni raport Autor: ~marioxx [46.174.213.*]
    Spółka to była w centrum uwagi jak sprzedawała część udziałów w Onde , teraz faktycznie marazm ale w tej branży nie tylko tutaj bryndza .Wydaje się że rynek czeka na dogadanie z Unią w sprawie kasy na Fundusz Odbudowy pocovidowej .Mirbud też stoi w miejscu a wydaje się że jest spółką bardziej perspektywiczną. Trzeba czekać na raport ale nie liczę że nagle ruszymy gwałtownie do przodu.
  • Re: Za 4 dni raport Autor: ~Sim [85.221.157.*]
    Zgadzam się z Tobą , trzeba czekać na jakiś impuls, zastrzyk gotówki, w końcu dostaniemy te pieniążki z Unii , ostatnio słyszałem , że najwcześniej latem. Jakbyśmy mieli mądrzejszych ludzi u władzy to by tak nie było. Jak się łamie praworządność i trzyma z Orbanem to pieniążki są zamrożone. Giełda uczy cierpliwości i ja cały czas jej się uczę. Zobaczymy co po raporcie, spółka wydaje się dobra i w końcu pójdzie do góry.
  • Re: Za 4 dni raport Autor: ~marioxx [46.174.213.*]
    Erbud ma pakiet kontrolny w Onde ,tam raport za 2021 też 6 kwietnia .
[x]
ERBUD 0,80% 25,30 2026-05-18 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.