• Co się dzieje? Autor: ~Zdziwiony [89.64.46.*]
    Od rana ostre wywalanko....
    Brali po 10 zł i wywalają na stracie...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.136.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Zibikor [46.204.87.*]
    To idzie w dwie strony, ktoś też skupuje te akcje. Generalnie jakąś mała wymiana, ktoś kupi za 9.6 sprzeda za 10.6 i będą męczyć kółka
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Inwestor [104.28.130.*]
    Kilku małych musiało wyrzucić bo im się pewnie kasa przyblokowała. Im szybciej tacy wyskoczą tym lepiej.
    Ja tam z chęcią w takiej cenie odebrałem i doładowałem konto.
    Mają Avive na pokładzie, pewnie tez jeszcze jakieś inne fundusze, może też coś dużego, więc jestem spokojny
    poczekam na pierwsze komunikaty i jakiś webinar, zobaczę jak idzie technologia, badania kliniczne i wtedy doładuje, im taniej tym lepie
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Zibikor [46.204.87.*]
    Abyśmy, po 6zl nie dokupowali. Wolałbym zero ruchu niż ma ciągnąć w dół. Zgodzę, się że trzeba czekać na jakiś komunikat. Część wyskoczyło widząc okazję, pokojowego rozwiązania sporu na Ukrainie i możliwości szybkiego zarobku gdzieś indziej.
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~trzepaczleszczy [87.207.114.*]
    Tu małych nie ma....(Akcje były obejmowane, z minimalnym wkładem 400 000)
    Jedyni mali to tacy co kupowali już na giełdzie.
    Ktoś poprostu potrzebował na waciki dla żony i sprzedał troche akcji.....
    A tak serio, tu potrzeba czasu.....Mamy wycenę śmiesznie niską , ale to może potrwać i rok czasu....
    Tak jak Scope, też rok czasu bujało sie 10-20 , by w pół roku pojsc na 200!!!
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Juras [37.248.213.*]
    Żyjcie dalej marzeniami. Spadnie na 6 zł, potem zrobi w wyniku komercjalizacji 100% up i będzie całe 12.z
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Pudzian [31.60.248.*]
    Juras, co ty wiesz o sds optic żyje dalej marźeńiami. A ty nie trać czasu tutaj, nikt nie prosił cię o zdańie.
  • Re: Co się dzieje? Autor: ~Juras [37.248.210.*]
    Kolejna spółeczka która robi tak żeby nie zrobić i trwoni pieniądze inwestorów.
[x]
SDSOPTIC -1,87% 6,30 2025-12-23 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.