Nazwijcie mnie trollem spadkowym, proszę bardzo. Ale co będzie ze spółką po Interkosmosie (który praktycznie w ogóle nie posiada marketingu) oraz Nemesis (której beta przeszła bez echa nawet wśród fanów planszówki, o innych graczach z litości nie wspomne, zobaczcie wyświetlenia pod gameplayami na YT). Co dalej? Varsaw się zwija, akcjonariusze którzy kupili w emsji po 2.3 rozgoryczeni (nie dość że strata, to nawet nie będzie jak jej zrealizować przez brak obrotów).
Moje pytanie: co dalej? Spółko, jaki masz na siebie plan?
Pewnie na premiere będzie jakaś podbitka. Ale sam zobacz na orderbook jak obroty chociaż troche skoczą. Kolejka do sprzedaży się ustawia od razu.
Swoje posty piszę z perspektywy osoby, która kupiła po 2.7 i ucięła stratę przy 2.3. Miałem odkupić, ale jak zobaczyłem jak został przyjęty gameplay z Nemesis oraz jak słabo spółka radzi sobie z marketingiem to zrezygnowałem.
Liczyłem że wyciągneli lekcje Metamorphosis, ale widocznie władze spółki nie uczą się na błędach. Poprawcie mnie jeśli się myle, ale ta gra do dzisiaj się nie zwróciła.
Oddałeś po co tu piszesz ?twoje IP jak się wbije w google to scum wychodzi dla kogo miauczysz malutki?to jak na tym filmie hejter typ pisał z 1000kont wracaj do pokoju na chleb ze smalcem
Widać że się znasz na gamingu i ostro szyjesz 50% w plecy i szukasz winnych fiu fiu tak takiego gościa jak ty warto posłuchać panie mecenasie:)
Pozew zbiorowy~Mecenas2022-03-21 15:33IP 77.222.232.*
Witam, poszukuje innych osób które tak jak ja, za namową użytkownika Takijeden kupowały akcje RedDev. Na chwile obecną jestem 50% w plecy. Zostałem oszukany, żadna z obietnic tego użytkownika się nie spełniła. Jeśli na forum są inne osoby w podobnej sytuacji, to zapraszam do kontaktu, razem podejmiemy odpowiednie kroki prawne
Taka trauma ty straciłeś to może inni stracą co?jak chcesz pisać merytorycznie to sprawdź w google słownictwo jakiego używasz nie dość że piszesz z błędami to jeszcze bez sensu
Ano pisalem w innym watku ze wzial sobie legendarnego nicka a dziwnym zbiegiem okolicznosci wszedzie na spadki, wszystko przegral. Slabo ze nawet mu sie vpnem nie chce ip zmienic. Trzymac papier, jak tu takie zagrywki mamy to bedzie ciekawie