• Brak gier w backologu. Autor: ~ObserwatoR [77.222.232.*]
    Nazwijcie mnie trollem spadkowym, proszę bardzo. Ale co będzie ze spółką po Interkosmosie (który praktycznie w ogóle nie posiada marketingu) oraz Nemesis (której beta przeszła bez echa nawet wśród fanów planszówki, o innych graczach z litości nie wspomne, zobaczcie wyświetlenia pod gameplayami na YT). Co dalej? Varsaw się zwija, akcjonariusze którzy kupili w emsji po 2.3 rozgoryczeni (nie dość że strata, to nawet nie będzie jak jej zrealizować przez brak obrotów).

Moje pytanie: co dalej? Spółko, jaki masz na siebie plan?
  • Re: Brak gier w backologu. Autor: ~Alfred [45.14.71.*]
    Co radzisz drobnym?trzymać sprzedać kupić??
  • Re: Brak gier w backologu. Autor: ~ObserwatoR [77.222.232.*]
    Pewnie na premiere będzie jakaś podbitka. Ale sam zobacz na orderbook jak obroty chociaż troche skoczą. Kolejka do sprzedaży się ustawia od razu.
    Swoje posty piszę z perspektywy osoby, która kupiła po 2.7 i ucięła stratę przy 2.3. Miałem odkupić, ale jak zobaczyłem jak został przyjęty gameplay z Nemesis oraz jak słabo spółka radzi sobie z marketingiem to zrezygnowałem.

Liczyłem że wyciągneli lekcje Metamorphosis, ale widocznie władze spółki nie uczą się na błędach. Poprawcie mnie jeśli się myle, ale ta gra do dzisiaj się nie zwróciła.
  • Re: Brak gier w backologu. Autor: ~Vino [87.249.134.*]
    Oddałeś po co tu piszesz ?twoje IP jak się wbije w google to scum wychodzi dla kogo miauczysz malutki?to jak na tym filmie hejter typ pisał z 1000kont wracaj do pokoju na chleb ze smalcem
  • Re: Brak gier w backologu. Autor: ~Reto [83.28.240.*]
    Kupiłeś, czy dalej kombinujesz?
    Nie kupiłem, zrezygnowałem. Moim zdaniem obecna kapitalizacja 20mln dyskontuje już potencjał jaki ma Interkosmos oraz Nemesis.

• Re: Brak gier w backologu. Autor: ~Znawcagamingu [5.253.206.*]
    On może tylko kombinować o kupnie nie ma mowy no chyba że lizaka :)
  • Re: Brak gier w backologu. Autor: ~Szpiox [5.253.206.*]
    Widać że się znasz na gamingu i ostro szyjesz 50% w plecy i szukasz winnych fiu fiu tak takiego gościa jak ty warto posłuchać panie mecenasie:)
    Pozew zbiorowy~Mecenas2022-03-21 15:33IP 77.222.232.*
    Witam, poszukuje innych osób które tak jak ja, za namową użytkownika Takijeden kupowały akcje RedDev. Na chwile obecną jestem 50% w plecy. Zostałem oszukany, żadna z obietnic tego użytkownika się nie spełniła. Jeśli na forum są inne osoby w podobnej sytuacji, to zapraszam do kontaktu, razem podejmiemy odpowiednie kroki prawne
    No, dlatego wyciągnąłem lekcje i teraz dużo bardziej krytycznie patrzę na spółki gamingowe i staram się ocenić ich potencjał.
  • Re: Brak gier w backologu. Autor: ~Abc [87.249.134.*]
    Taka trauma ty straciłeś to może inni stracą co?jak chcesz pisać merytorycznie to sprawdź w google słownictwo jakiego używasz nie dość że piszesz z błędami to jeszcze bez sensu
  • Re: Brak gier w backologu. Autor: ~Abc [87.249.134.*]
    A na mercator i biomed ile straciłeś ?wielonikowcu?ps używasz opery?
  • Re: Brak gier w backologu. Autor: ~wariner [89.64.118.*]
    Ano pisalem w innym watku ze wzial sobie legendarnego nicka a dziwnym zbiegiem okolicznosci wszedzie na spadki, wszystko przegral. Slabo ze nawet mu sie vpnem nie chce ip zmienic. Trzymac papier, jak tu takie zagrywki mamy to bedzie ciekawie
  • Re: Brak gier w backologu. Autor: ~Interovid [45.134.212.*]
    Varsav się zwinął bo jest bez kasy.

• Re: Brak gier w backologu. Autor: ~ObserwatoR [92.119.179.*]
    Trole spadkowe varsaw zaraportował o sprzedaży fakt ale dużo jeszcze ma ,liczę że i to chcą oddać komuś kto widzi potencjał spółki
  • Re: Brak gier w backologu. Autor: ~Tylko [5.253.206.*]
    Ty sprytny inaczej jak zakładasz pseudomerytoryczne wunty to sie doedukuj pojęciowo amebo na ovid są dwa projekty które trwają !
[x]
OVIDWORKS -4,59% 0,52 2026-05-14 15:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.