• Nowa domena Autor: ~Askhimo [77.111.247.*]
    http://molecure.com/ już jest
    Na pohybel durnym klikaczom co to nawet trollami nie są.
  • Re: Nowa domena Autor: ~Djdjdj [77.111.247.*]
    Up
  • Re: Nowa domena Autor: ~niedowiary [195.216.113.*]
    mieli tyle czasu i strona nie uruchomiona ...
    powinna ruszyć razem z espi
  • Re: Nowa domena Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.22.*]
    Chyba zapominasz z kim mamy do czynienia... Ten zarzad to totalni amatorzy
  • Re: Nowa domena Autor: ~arco [195.47.201.*]
    moze nowa nazwa powinna brzmieć: "mole-ciule"? :-)
    Nie kopmy lezacego. Oni sie musza ciagle uczyc, jak nasz prezydent
  • Re: Nowa domena Autor: ~ja [89.72.72.*]
    Od was powinni się uczyć. Siedzicie na forum spółki którą macie w dupie i wypisujecie bzdury.
    Masochizm level hard.
    Spoko, nie mozna krytykowac spolki ktora kwartalami daje d... Luz. Może mam im pomnik postawic na wall street?
  • Re: Nowa domena Autor: ~arco [195.47.201.*]
    tu chodzi o komunikacje Zarządu z rynkiem i akcjonariatem, więc sie nie unoś.... Spólka robi swoje i mamy nadzieję na kolejny kamień - oby milowy a nie u szyi.... :-)
  • Re: Nowa domena Autor: ~ja [89.72.72.*]
    nikt się nie unosi. wystarczy porównać inne spółki zagraniczne z tego samego sektora. jak nie ma co ogłaszać to i z pustego Salomon nie naleje. zobaczcie na Galapgos. tam też komunikacja jest rzadko i wyłącznie jak pojawiają się jakieś ważniejsze eventy.
    co wy byście chcieli żeby co tydzień zarząd pisał co teraz robią i jakie są wyniki badań?
    Ja chcialbym zeby zarzad swoja pilityka nie wywolywal chociaż lawiny na kursie. Patrz kuriozalny program motywacyjny ponad 300tys akcji, sprzedaz Szumowskiego kilkuset tys sztuk, no i ostatnia perelka akcje imienne. Ciekawe co teraz wymysla geniusze z zarzadu zeby zj...c kurs dalej
  • Re: Nowa domena Autor: ~Ja [89.72.72.*]
    Haha człowieku a jak ty chcesz zatrzymać pracowników w tak konkurencyjnej dziedzinie? Słyszałeś jaki program motywacyjny zrobił prezes Ryvu? W tym sektorze żeby zatrzymać pracowników musisz mieć dobre programy motywacyjne.
    Nie tedy droga. Niech robia program motywacyjny, ale uzaleziony od okreslonych parametrow kursu na gieldzie. Ech co tu tlumaczyc.
  • Re: Nowa domena Autor: ~Niekompetentny [188.33.224.*]
    To motto trochę brzmi jakby gościu klątwę jakaś odczarowywal ta zmiana nazwy
[x]
MOLECURE -2,22% 5,28 2026-05-13 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.