• Espi po walnym Autor: ~Piotr [37.248.164.*]
    Już dostepne
  • Re: Espi po walnym Autor: ~Mat [83.4.97.*]
    Żadnych konkretów nie ma.
  • Re: Espi po walnym Autor: ~Mustafi [5.184.231.*]
    Nie ma i nie będzie. Hehe na co liczysz? Co mają napisać? Dzień dobry jesteśmy Nowa rada powołana do rozchodowania milionów za pakiet Rafako ....podzielimy się kasa zniknie i spółka później też zniknie tylko najpierw na rok ja KNF zawiesi żeby wystudzić wasze negatywne emocje? Hihi to chciałbyś przeczytać? ENDE
  • Re: Espi po walnym Autor: ~patol [46.204.38.*]
    ty cienki bolek jednak jesteś, sprzedaj i nie męcz tu buły
  • Re: Espi po walnym Autor: ~taktyka [5.173.129.*]
    Konkrety są trzymane do ostatniej chwili, to jest giełda nie ma łatwizny
  • Re: Espi po walnym Autor: ~Mustafi [176.106.35.*]
    Tak tak konkrety na koniec. ..jaki koniec ...który koniec.... KONIEC JEST WLASNIE TERAZ. Ostatnia droga to sprzedaż akcji Rafako która już się dokonuje sztuka po tylko 67gr hehe jak to się dokona to będzie koniec ? Nie ma pracowników działalność zawieszona układ zerwany miliardy długu brak kasy skalar sprzedany .... ENDE 818 mln akcji po 5 gr buhahaha DNO ... Tylko czekać aż KNF to zawiesi.a później zdejmie z giełdy ... Ale wtedy napiszesz że to dalej nie jest koniec bo masz akcje na koncie a jak ci znikną z konta to napiszesz że to nie koniec bo będziesz się sądził buhahaha
  • Re: Espi po walnym Autor: ~pbg [83.23.190.*]
    A co z setkami milionów nie wypłaconymi za stadion Narodowy i autostrady.Trole moze tu dlatego warujecie, moje akcje mój problem.
  • Re: Espi po walnym Autor: ~123 [37.30.100.*]
    a co właściwie mogło spowodować obecną sytuację?
  • Re: Espi po walnym Autor: ~Mustafi [5.184.231.*]
    Wiesz co to jest kilka miliardów długu? Kilka tysięcy milionów a ty piszesz o kilkudziesięciu milionach czy kilkuset milionach. Człowieku. Ogarnij się. Gdyby ktoś z groźnych wiedział że będzie git to by wszystkie akcje za te grosiki wykupił a tak nie jest. Możesz brać do woli .... Czyli NIC Z TEGO NIE BEDZIE
  • Re: Espi po walnym Autor: ~pbg [83.23.190.*]
    Waruj dalej ,nawet jak zjedzie na 1 grosz moich nie dostaniesz w tej cenie.
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.