To jest do małych instalacji,bedzie do srednich i dużych,chyba strzał w dzisiatke fajnie zrobione i praktyczne.Bedzie rozmach i Pijar szkoda ze nie na kursie.
Nie wiem co myslec o tych wolumenach,a moze sa one zaproszeniem do zabawy, poczekamy siedze teraz wiekszoscia na Tauronie ale tu moze byc ciekawie i sporo do wyciagniecia co to jest 80k.
Po co kupować teraz jak niecierpliwi oddają i prawdę mówiąc każda spółka OZE jest na maksymalnych dołkach. Inwestorzy się rzucą jak wystrzeli. Chętnie zmniejszam tu ff co jakiś czas po kilkanaście tysięcy akcji, szkoda ze mało jest nas żeby wytrzepać leszczy z tego co mają
Zobaczysz na przyszły tydzien wyzbieramy to, ale czy nie dorzucą, takie troche to podejrzane nas swiadomych raczej juz nikt nie wystraszy mam pierwszy zakup 0,7.
Ile mamy razem...to jest pytanie... jeśli spekulant ma wraz, familią około 500 tyś, ja ponad 150...to ilu jest takich jeszcze z ponad 100... każdy wie, że ff to prawie nic...ja obstawiam, że tu siedzi max 10 osób, reszta już bez akcji
FF około 4 mln. Wystarczy 10 średnich akcjonariuszy po około 200 tyś akcji. Reszta to osoby, które się zmieniają. Tu pracujemy, aby to odciąć. Portfel zwiększa się systematycznie jak widzę, nie tylko u mnie. Powodzenia. Jak puści podaż, droga otwarta. Informacji aż nadto do kierunku w górę
U mnie zwiększone ze 160k na 200k, może jeszcze się uda dobrać do 250k. Myślę, że takich osób jest więcej jak 10 z przedziałem 100-300k, do tego spekulant z familią za 500k. Trochę się tego zbierze. Cały czas jednak nie mogę zrozumieć, kto tak jeszcze wali bez opamiętania i ile tego ma w zanadrzu. Śmiem oczywiście wątpić czy robi to z jakimkolwiek zyskiem.
Ja mam z rodzina nieco ponad 0.5mln akcji, czekam na kilka zl jak pisze od dawna i wychodze z zyskiem. Doczekam sie w tym roku mysle jak nie to jeszcze poczekam x lat dopoki nie bedzie x zl czekamy.. Mysle ze niedlugo ruszy, farmy w drodze lub nawet bez kolejnych INF moze spekulacyjnie moc no wybic w gore na kilka-kilkanascie zl nie takie spolki juz rosly o kilka tys % majac niski FF jak chociazh ostatnio: Telesto na 1mld zl kapitalizacji z 6zl na 600zl mistrzostwo swiata jak tam ubrali kto to bral jak spolka nawet zyskow nie przynosi hehe, czy Mmcpl i wiele innych Tu moze byc w kazdej chwili to samo jak przetestuje podaz i troche mocniej wybija kursem zobacza jak malo jest akcji obrocie i latwo jest napompowac wysoko kurs jak to mialo miejsce przed rokiem jak na ponad 1zl uroslo i TKO wynosilo prawie 100zl niestety za szybko odpuscili wtedy z podbiciem kursu mocniej i podaz wziela swoje.. Pod sama technologie z Tesli w magazynach mogli by na x zl spompowac kurs o mnie nie zdziwi wcale jakby tak sie stalo niebawem, bo kurs na dolku i codzien nowe pismaki pisza o tej technologii i magazynach energii Minutorka.. :)
Rzecz w tym że tutaj 40 gr stało się sufitem.
Zanim papier z powrotem dojdzie do złotówki to się tu będzie musiał akcjonariat kilka razy wymienić. A to wymaga czasu.
Jestem sceptyczny co do szybkiego wybicia.
Uważam że do lata 2023 niewiele się tu wydarzy co do wzrostów i będzie trwać wojna na wyniszczenie.
Do tego czasu będę kontynuować swoją strategię ciągłego obrzydzania spółki.
Aż do zmiany trendu.
Sprawdziło się wiele.
W lipcu pisałem że nie spodziewam się wybicia pod ogłoszenie strategii i sprawdziło się.
Pisałem o potrzebie zmiany koszuli i sprawdziło się.
A że magazyny dowieźli w terminie to szacun.
A tobie co udało się przewidzieć?
Łatwo stać z boku i wyłącznie krytykować wpisy innych.
Podaj swoje przewidywania co do przyszłości to podyskutujemy za jakiś czas kto miał rację.
Poza tym negatywne emocje i sianie defetyzmu na forum skutkują pękaniem części niezdecydowanych i słabych rąk co też jest cenne dla kształtowania kursu w przyszłości
Czy ja dobrze rozumiem, że chełpisz się tym że jesteś toksyczny? Normalnie widzę że aż duma cie rozpiera od tego siania negatywnych emocji i defetyzmu, bo tym się niby można przysłużyć. Aż się ciśnie na usta analogia do Putina, który chce dobrze dla Ukrainy poprzez atak zbrojny i rzekome wyzwolenie od nazizmuXDDD Jeśli rzeczywiście uważasz, że forum ma duży wpływ, to największym szkodnikiem dla wizerunku spółki jesteś ty, a nie czapka czy koszula prezesa.
O "wuju" złoty... Jeśli chodzi o ostatnie zdanie, to takiego fikołka moralnego i robienia kurtyzany z logiki sam Goebbels by się nie powstydził. Jeszcze tak perfidnego i kuriozalnego uzasadnienia dla piłowania gałęzi na której się siedzi i robienia do własnego gniazda w życiu nie czytałem.
Zależy jak na to spojrzeć.
Pisanie o odpałach na złotówki, rychłym wybiciu, czy tworzenie wizji co to tu wkrótce nie będzie, jest taką samą perfidią, tylko w drugą stronę.
Jeżeli ktoś potrafi odróżnić ziarno od plew to bazuje wyłącznie na wpisach @dobradusza, który trzyma fason i jest konkretny.
Reszta ściemnia, a większość czeka, żeby zejść z haka i robi dobrą minę do złej gry.
Dołek już był Panie Opinia. Watpie byś obrzydził spółkę, żeby słabi oddali ponownie po 30 gr, daj sobie siana i zastanów się, czy cena 37-40 groszy nie jest cena atrakcyjna na zebranie tego co jest, bo kiedy odpali nie wie nikt, natomiast wtedy będzie ciężko zebrać 100 k w tej ciebie i będziesz gonił kursik.
Nigdy nie jest tak tanio żeby nie mogło być taniej.
Po reakcji kursu na magazyny widzę że jeszcze trochę kurs się pokisi na obecnych poziomach.
I tak mam wystarczająco duże środki zamrożone tu od roku.
Jak rzeczywiście ruszy to będzie można dobierać.
Na razie wolne środki lepiej lokować tam gdzie jest szansa na zarobek w krótszym terminie.
Tak panie Opinia, "jak facet baby nie bije, to jej wątroba gnije", a jak bije, to znaczy że kocha i mu zależy. Tak się właśnie tutaj zachowujesz. Ciężko mi znaleźć w naszym pięknym i bogatym języku słowa odpowiednio obelżywe żeby cię opisać.
Nie, nie, nie. Pisałaś, ze nie będzie strategii bo ja przesunęli, pisałeś, ze do zmiany trendu jest potrzebna zmiana koszuli, pisałeś tez nie zaprezentują magazynów w pierwszym kwartale. Mógłbym tak wymieniać bez końca.
Już pan opinia odkrył się kilka postów wyżej po co robi z siebie co robi… brak jakiejkolwiek wiedzy, strategia na obrzydzenie spółki to jedyne co tu robi od dłuższego czasu. Zwykły trol, amen