• Korekta raportu - koszt ToI (4,9M a nie błednie podane 6,9M) Autor: ~Piękny_Roman [89.171.4.*]
    Treść raportu przed korektą:
    Zarząd United Label S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka") informuje, że łączne przychody ze sprzedaży gry "Tails of Iron" ("Gra") od dnia jej premiery na PC, Nintendo Switch, Xbox, Sony Playstation, tj. od 17.09.2021 r. do grudnia 2021 r. wyniosły 6,3 mln zł.
    Wskazana kwota obejmuje prowizje dla platform dystrybucyjnych i współwydawców. Poziom bieżących przychodów jest więc wyższy niż poziom łącznych wydatków marketingowych i produkcyjnych poniesionych przez Spółkę na tą Grę, wynoszący 6,9 mln zł co oznacza, że Gra oficjalnie osiągnęła próg rentowności w ciągu 4 miesięcy od dnia jej premiery.

Treść raportu po korekcie:
    Zarząd United Label S.A. z siedzibą w Warszawie _"Spółka"_ informuje, że łączne przychody ze sprzedaży gry "Tails of Iron" _"Gra"_ od dnia jej premiery na PC, Nintendo Switch, Xbox, Sony Playstation, tj. od 17.09.2021 r. do grudnia 2021 r. wyniosły 6,3 mln zł.
    Wskazana kwota obejmuje prowizje dla platform dystrybucyjnych i współwydawców. Poziom bieżących przychodów jest więc wyższy niż poziom łącznych wydatków marketingowych i produkcyjnych poniesionych przez Spółkę na tą Grę, wynoszący 4,9 mln zł co oznacza, że Gra oficjalnie osiągnęła próg rentowności w ciągu 4 miesięcy od dnia jej premiery.
  • Re: Korekta raportu - koszt ToI (4,9M a nie błednie podane 6,9M) Autor: ~Herald [78.8.102.*]
    Dobra wiadomość. Wyniki za 1q też zapowiadają się świetnie. W 2q duży dodatek do Eldest Souls, a pozniej gry: Beyond Galaxyland i nowa gra od Odd Bug Studio, która wg prezesa ma być największą premierą studia, a szczegóły mamy poznać w tym roku. Do tego dojdą nowe tytuły. Moim zdaniem spółka dobrze rokuje
  • Re: Korekta raportu - koszt ToI (4,9M a nie błednie podane 6,9M) Autor: ~Zgred [5.173.136.*]
    Witam Piekny Romanie :-) w otchlani GPW widze ze znow siegnelismy po tę samą spolke :-)
    Ps. Z sentymentu do art games kazda ich gre kupuje....
  • Re: Korekta raportu - koszt ToI (4,9M a nie błednie podane 6,9M) Autor: ~Piękny_Roman [89.78.179.*]
    Jestem tu od jakiegoś czasu i przy tych obrotach to chcę czy nie chcę jeszcze trochę posiedzę ;-) Spółka fajnie się zapowiadała ale w 4q coś się zacięło. Mam nadzieje że ruszą z kopyta z nowymi projektami i poprawią komunikacje a wtedy powinno tu być dobrze albo bardzo dobrze. Pozdrawiam i życzę powodzenia Zgred!
  • Re: Korekta raportu - koszt ToI (4,9M a nie błednie podane 6,9M) Autor: ~543 [77.87.4.*]
    Przeglądają 50 gier miesięcznie, przynajmniej tak jest w raporcie, może trafią na dobre gry . Będzie dobrze jak w tym roku 2 gry wydadzą z tego co przegladają.
[x]
UNILABGAM 1,69% 18,00 2024-12-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.