• Nowa spólka Autor: ~DIFIHUHO [87.207.113.*]
    Zawiązano nowa spółkę -czas na info o podpisanej umowie o współpracy.
  • Re: Nowa spólka Autor: ~Hahahha [188.47.120.*]
    Nie kompromituj się trollu. Nikt normalny tego syfu nie tyka…
  • Re: Nowa spólka Autor: ~DIFIHUHO [87.207.113.*]
    Zobaczymy,zobaczymy bez infa mozemy podbić o 25% do góry to ile podskoczy jak np bedzie info o podpisaniu umowy ze znaczącym kontrahentem? a nazywanie kogoś trolem ,bedącym nim samymy jest nie na miejscu,Rozumiem że kasę wypłacili i na piwo starczyło.A czy to syf hmmm? Na syfach najwięcej się zarabia.
  • Re: Nowa spólka Autor: ~Hahaha [188.47.120.*]
    Swoją kase powierzyłes oszusta i kryminalista w białych kołnierzykach. Mafii. Co kradza udziały spółek, dokonują przestępczych manipulacji, zwolaja nielegalne walne itp. Mam dalej wymieniać???
  • Re: Nowa spólka Autor: ~DIFIHUHO [46.204.80.*]
    Pokaż mi wyrok sądowy, albo akt oskarżenia. Nie ma więc nie pisz takich rzeczy bo naraża się na konsekwencje prawne
  • Re: Nowa spólka Autor: ~jaczar [188.146.142.*]
    Dufihuho te twoje umowy i infa już od zeszłego roku są jsk kurs był po 1.50
    Haha
    a co nie było info-same dobreprzypomnę
    rezygnacja z fikcyjnych klinik,zmiana nieudolnego zarzadu,rozpoczęcie procesu odzyskania skradzionego majatku i udziałow,zawiązanie nowej spólki-cego ty więcej chcesz-trzeba czekac na efekty.
  • Re: Nowa spólka Autor: ~muk [89.76.170.*]
    Co by nie było wydaje się , że ciotka rozpakowała etolę z norek i do Moskwy nie pojedzie. Janek też. No to marazm.
    Co do skradzionego majątku to mam wątpliwości. Nikt nie złożył zawiadomienia do prokuratury, nikt nie zeznaje , nikt nie prowadzi dochodzenia. Jakaś dziwna kradzież. mam wrażenie , że jeśli ktoś coś odzyska , jakieś fundusze , jakieś środki to ty ich difiifi nawet nie powachasz. Ciotka jedynie na Seszelach spędzi fajne wakacje. Pozdrowienia dla naiwnych.
    A jaka ty chcesz kasę? Wystarczy że spólka ja odzyska.Nieważne jak czy w formie gotówy raczej wątpię raczej jakas ugoda ,Nikt nie zgłosił bo licza na dogadanie i zgłoszenie nie jest z urzędu.Zawsze można zgłosic przedawnienie dopiero po 15 latach, a od pierdzacych w pasiaki raczej nic nie dostana.
    A może ktoś coś odzyska ale poza protokołem, potem się okaże ,że do odzyskania było tylko78,4 zł za parówki i ketchup. Ty zobaczysz tylko ketchup. Tego jestem pewien. A i ciotka na Seszelach.
    Spróbuj pstudiować historię finansową i notowań innych spółek Janka jak Devoran, United. Wtedy może zrozumiesz kto , kiedy i co odzyskuje.
    Zapominasz ojednym -zanim janek zniszczył firmy najpierw je wywindował na szczyt.Co ma teraz niszczyc jak przejął gołą firmę?Jedyne co dobre że sopółka czysta bez zobowiązan zawsze może trafić się przejęcie,albo jakiś inwestor.Może tez nowa działalność przynieść zajakiś czas dochody.Zobaczymy ja jestem dobrej myśli.Czekam dzisiaj na 67 g i brak chętnych do oddania.
    Wszystko prawda. Co do ostatniego spostrzeżenia , dodałbym że: chętnych do kupna też brakuje.
    Fakt trochę ludzi sie przejechało i oddali ze stratami ,ale jakoś mi ich nie żal.Teraz nowi troche sie boja w to wchodzić,ale co to za ryzyko jak akcje w cenie kajzerki.
  • Re: Nowa spólka Autor: ~Oczywiste [188.146.97.*]
    Szczyty na kursie już dawni były tj w zeszłym roku.
    Nic dwa razy nie zdąża się, bez względu jak bardzo będziesz naganiał .
    No to żegnamy pana.ja czekam na 3 zł minimum
  • Re: Nowa spólka Autor: ~Myśl [37.225.25.*]
    Zero, zero szans na taką wartość tkwiącą wyłącznie w twoim pustosłowie.
  • Re: Nowa spólka Autor: ~Obiecano [188.146.97.*]
    3 zł?
    A to wraca temat leczenia bezpłodności?
    leczenia głupoty- dymanko- teraz tych co odebrali po 72 gr i już oddaja ze stratami
    Słabiutko nie chcecie oddawać? liczyłem na 55 gr ,ale widać co do niektórych dociera że warto poczekać.
    Milutko dzisiaj
[x]
SATIS 5,61% 0,32 2026-03-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.