Wyczekiwane odpowiedzi już są opublikowane na stronie. https://genxone.eu/aktualnosci/qa-wiosna-2022/ Jest tam kila smaczków, rozwianie forumowych wątpliwości, jak i jasne nakreślenie ambitnych planów spółki. Idzie dobre.
Mnie akurat nie muszą do niczego przekonywać :) Odpowiedzi na poziomie wcześniejszej komunikacji z rynkiem. Pozytywnie podchodzę do rozważań nad głównym rynkiem, bo tam jest miejsce tej spółki, tutaj się zdecydowanie marnuje. Oczywiście ma swoje wady, ale na wszystko przyjdzie czas, to dopiero początek jej drogi na parkiecie.
Wydźwięk raczej pozytywny, tylko jak zwykle bez konkretów - przewija się obecny już od kilku miesiecy motyw sprzedaży zagranicznej i nowych tajemniczych rynków. Na plus iso9000 i rozważania wejścia na parkiet główny przez najwiekszych akcjonariuszy.
Szkoda ze 02.04. jestem akurat w teatrze bo tak to bym sie spotkal z przedstawicielami tego czegoś skoro już by uznali ze warunki post covidowe na to pozwalaja. A tak odnośnie q&a to jesli je cytowali i sami na nie odpowiadali to tak jakby dzieci zadawali pytania i dzieci na nie odpowiadali i kpiny z dzieci w akcjonariacie cd. Jesli na takie pytania potrzebowali 3 tyg na sformulowanie odp to kurs jest adekwatny. Czyli wszystko w normie. Muszę przyznać że tak jak tu się źle dzieje to juz wiem teraz dokladnie czemu. Przestal mnie dziwic brak kupna w arkuszu.