Dnia 2022-03-20 o godz. 19:40 ~Tomasz napisał(a): > Czy aby na pewno? Wg mnie następuje czyszczenie spółki. A później co może być? Przejęcie? Nowy biznes?
Samo przedstawianie raportu w nocy świadczy o spółce i lekceważeniu akcjonariuszy. Krótko mówiąc. Chcą wydymać akcjonariat. Czego my żądamy??? Pokoju na świecie? Nie ma szans.skoro Polak Polaka okrada.
Tu musi być też umoczony zarząd Brasa. Bez Brasa ten przekręt nie przeszedłby. Ręka rękę myje.
To należałoby zgłosić do KNF i prokuratury.
Potrzebne jakieś porozumienie większych akcjonariuszy, ponad 1%, bo oni najwięcej stracili.
Pełna zgoda. O lekceważeniu akcjonariuszy świadczy też fakt, że na doroczne WZA w ubr., na którym byłem, nie pofatygował się prezes Klomfas tylko wysłał jednego człowieka z rady nadzorczej, który o niczym nie miał pojęcia, kompletnie niezorientowany. Nie potrafił odpowiedzieć na żadne pytanie.
Dodam, że na Brasie robią taki sam przekręt jak na United, z nową emisją dla dotychczasowych akcjonariuszy.
Tam też zauważono, że pakiet Bioerga wart ok 12 mln zł Klomfas oddał za 200 k.
Teraz mydli oczy akcjonariuszom o świetlanej przyszłości NCF-u.
Właśnie przez takich oszustów NC jest nic nie warta. Chciałbym tych oszustów poznać. Myślę że będzie mi to dane. Pseudo prezes jest tutaj zwykłym słupem. Dziwię mu się ale ich straconego jeszcze
Wcześniej United miał ponad 1 mln akcji Satisa sprzedali, wówczas cena giełdowa była ok. 2,5-3 zł.
Wszystkie pieniądze że sprzedaży znikły, zostały rozkradzione przez Zarząd i radę nadzorczą. Zero info o zyskach w bilansie. To zwykli złodzieje.
Rasowi oszuści. Biegły rewident autoryzował raport finansowy.... aż się dziwię. Właśnie analizowałem ten oraz poprzedni raport z ekonomistą z wyższej uczelni w Polsce. Który jest także biegłym z zakresu ekonomii. Powiem w skrócie.... zaśmiał się. Tak więc czekam na korektę tego raportu do przyszłego czwartku.
Bioerg przed sprzedażą był sztucznie zdołowany. Dzisiaj do góry ponad 45 %!!!
Może zamiast tylko pisania na forum powinniśmy jako akcjonariusze coś zrobić? Jakie są propozycje?
Mój e-mail: alik111@interia.pl