• Komunikaty Autor: ~Tomasz [5.173.137.*]
    Co oni tam nakombinowali teraz?
  • Re: Komunikaty Autor: ~Mucek [5.173.232.*]
    Nic nie znaczące info
  • Re: Komunikaty Autor: ~Tomasz [89.78.68.*]
    Czy aby na pewno? Wg mnie następuje czyszczenie spółki. A później co może być? Przejęcie? Nowy biznes?
  • Re: Komunikaty Autor: ~oczytany [37.130.35.*]
    Dnia 2022-03-20 o godz. 19:40 ~Tomasz napisał(a):
    > Czy aby na pewno? Wg mnie następuje czyszczenie spółki. A później co może być? Przejęcie? Nowy biznes?

albo presto/minox bis
  • Re: Komunikaty Autor: ~Alik [89.161.12.*]
    Sprzedaż 88 mln akcji Bioerg za 200k zł, to wygląda na gruby przekręt.
  • Re: Komunikaty Autor: ~ja [194.1.253.*]
    Nawet bardzo gruby !
  • Re: Komunikaty Autor: ~Jerzy [5.173.11.*]
    Samo przedstawianie raportu w nocy świadczy o spółce i lekceważeniu akcjonariuszy. Krótko mówiąc. Chcą wydymać akcjonariat. Czego my żądamy??? Pokoju na świecie? Nie ma szans.skoro Polak Polaka okrada.
    Prezes i zarząd niby pracują bezpłatnie, ale ze sprzedaży Bioergu pod stołem pobrali po milionie na twarz, czy mylę się?
    Dokładnie prezes i rada nadzorcza. Prezes to pewnie kilka milionów przytulił. Okradli nas akcjonariuszy w biały dzień.
  • Re: Komunikaty Autor: ~Brutus [77.65.28.*]
    No te 200k zł to niezły wał i jako akcjonariusz czuje się okradziony
    Tu musi być też umoczony zarząd Brasa. Bez Brasa ten przekręt nie przeszedłby. Ręka rękę myje.
    To należałoby zgłosić do KNF i prokuratury.
    Potrzebne jakieś porozumienie większych akcjonariuszy, ponad 1%, bo oni najwięcej stracili.
    Pełna zgoda. O lekceważeniu akcjonariuszy świadczy też fakt, że na doroczne WZA w ubr., na którym byłem, nie pofatygował się prezes Klomfas tylko wysłał jednego człowieka z rady nadzorczej, który o niczym nie miał pojęcia, kompletnie niezorientowany. Nie potrafił odpowiedzieć na żadne pytanie.
    Dodam, że na Brasie robią taki sam przekręt jak na United, z nową emisją dla dotychczasowych akcjonariuszy.
    Tam też zauważono, że pakiet Bioerga wart ok 12 mln zł Klomfas oddał za 200 k.
    Teraz mydli oczy akcjonariuszom o świetlanej przyszłości NCF-u.
  • Re: Komunikaty Autor: ~Jerzy [5.173.225.*]
    Właśnie przez takich oszustów NC jest nic nie warta. Chciałbym tych oszustów poznać. Myślę że będzie mi to dane. Pseudo prezes jest tutaj zwykłym słupem. Dziwię mu się ale ich straconego jeszcze
    Wcześniej United miał ponad 1 mln akcji Satisa sprzedali, wówczas cena giełdowa była ok. 2,5-3 zł.
    Wszystkie pieniądze że sprzedaży znikły, zostały rozkradzione przez Zarząd i radę nadzorczą. Zero info o zyskach w bilansie. To zwykli złodzieje.
  • Re: Komunikaty Autor: ~Jerzy [5.173.225.*]
    Rasowi oszuści. Biegły rewident autoryzował raport finansowy.... aż się dziwię. Właśnie analizowałem ten oraz poprzedni raport z ekonomistą z wyższej uczelni w Polsce. Który jest także biegłym z zakresu ekonomii. Powiem w skrócie.... zaśmiał się. Tak więc czekam na korektę tego raportu do przyszłego czwartku.
    Bioerg przed sprzedażą był sztucznie zdołowany. Dzisiaj do góry ponad 45 %!!!
    Może zamiast tylko pisania na forum powinniśmy jako akcjonariusze coś zrobić? Jakie są propozycje?
    Mój e-mail: alik111@interia.pl
  • Re: Komunikaty Autor: ~Konekt [5.173.241.*]
    Raport śmieć. Spółka dni
    Dokładnie, kolejny bardzo słaby kwartał. Spółka dno.
  • Re: Komunikaty Autor: ~Roman [46.204.76.*]
    Zapraszam na Patentus
    Korekta dobiega końca
    Dziś pierwsze widły
    Cel 3.6

Klon tez bedzie grany spolka z branży drewna
[x]
NTVSA 0,00% 0,20 2025-09-19 09:37:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać