Masakra, coś musi byc na rzeczy.. Bo tylu trolikóe dawno nie widzialem. Sprzedali i nie mają? Czy chcą kupic?
Ja swoją pajdę trzymam, Ci co są na forum od dawna wiedzą....
Jak jesteś od dawna to najlepiej wiesz, że tu pojawiał się 1-2 posty na tydzień. Płynność była niska. Pamiętam jak ktoś płakał, że nie da się tu sprzedać 2 tys akcji. Że gdy wejdziesz w OTLOG to tylko zablokujesz kasę. Sytuacja się zmieniła. Pojawiło się sporo sygnałów, że spółka radzi sobie dobrze i teraz peron wyje, że oddawali pod koniec sierpnia po 36zł. Łudzą się, że jakimś cudem wywołają panikę i odbiorą swój papier z tamtych lub nieco wyższych poziomów. Wasze niedoczekanie leszcze! Przy maksimum szczęścia będziecie łapać w najgłębszym dołku po 48 - 49zł.
Mój komentarz odnośnie sprzedawania akcji po tym espi: LOL xD Naprawdę ciężko coś więcej merytorycznie napisać. Spółka wychodzi albo wyszła już nawet na prostą, wszyscy główni akcjonariusze kupowali akcje po 10 lub więcej złotych, więc można to traktować jako bazę początkową w drodze kursu na wyższe poziomy, po czym spanikowani "ynwestorzy" wywalają akcje za 9 zł xD Nigdy nie zarobicie na giełdzie z takim podejściem. Jestem wręcz przekonany, że za te "odzyskane" kilka tysięcy zł kupicie akcje innej spółki, na której powtórzycie ten sam schemat; kupię akcje, cena spada, więc sprzedaję taniej. Beka z Was, serio. Żałuję tylko, że nie mam już wolnej gotówki, bo z chęcią w tych cenach bym jeszcze dokupił. Na giełdzie głównie zarabiają cierpliwi. :)
Myślę, że Spółka zaskarży to i bedzie po sprawie. Roszczenie nawet jakby bylo wieksze, to jest bez problemowe. Wg. mnie sprawa dotyczy tego co pisalem 17/01 na forum - port Rijeka!! Skladajacy wniosek, byl i jest akcjonariuszem ma 17%, OTL miał 28% teraz ma 9.5% ale chyba "ma wplyw" na te 17% i o wplywy w Luca Rijeka idzie walka.