Dobrane dzisiaj i po wczorajszym 50% starego pakietu jest. Wcale spadać mocno nie chciało co obnizalem zlecenia jak nie wchodziło to dopiero spadki były. Tak dzisiaj cały dzień, jedynie zlecenia sprzedaży można było łapać. Tu ktoś potwornie wyciska , blokady również mocne robione.
Z tego co pamiętam to IPOPEMA 112 FIZAN zainwestowała tutaj 3.5 mln USD. PS. nie wiem czy to zbieg okoliczności ale pamiętam twój nick z dyskusji na tym forum jeszcze z drugiej połowy 2020 roku. Możliwe? Czy to nie byłeś Ty
Bylem. Zaczalem sie interesowac ta solka jakis kwartal może troche wiecej przed umowa. Ale wracajac, ten ich pakiet jest teraz wart 128mln, 10x tyle co wlozyli, czyli obejmowali akcje za grosze...Juz myslalem, ze Szumowski utopil na tej pozycji Solowowa, ale gdzie tam - bedzie sie musial bardziej postarac.
128 mln czysto wirtualnej wyceny, aczkolwiek ciekaw jestem jak zmieniał się udział solowowa w akcjonariacie na przestrzeni lat. Trzymał? Dobierał? Coś sobie odbił?
Dobrane i stary pakiet już jest. Nie ustawiam SL bo tu już nie ma sprzedających, konferencja też może wiele zmienić, raport przyśpieszony może dowiemy się czemu.
Nie wiem czy to dobry krok. Popyt nie istnieje, tak samo jak zarzad tej spolki. Obawiam sie ze ta konferencja tez za wiele nowego nie wniesie, a ma pokazac co innego, czyli PR. Zmiana nazwy to jednak malo zeby ruszyc kursem
Zobaczymy co będzie jutro i w najbliższych tygodniach. Sprzedających nie ma, kurs pewnie będzie dalej spychany w dół do czasu aż ktoś powie dość. Coraz więcej może być dobrych wiadomości w ciągu najbliższych miesięcy, a z tych poziomów to już kilkanaście procent raczej pewne się wydają. Wcześniej zaksięgowana solidna strata na SL przyda się do rozliczenia za obecny rok miejmy nadzieję.