Muszę przyznać , że zaskoczyli mnie wynikiem przychodów luty do lutego i to na plus - niemniej jednak na koniec liczy się zysk a tu już nie wieje optymizmem z tego raportu...
14% wzrostu przy 10% inflacji? W skrócie oznacza to, że stoją w miejscu. Można powiedzieć, że problemy się skończą. Kiedyś na pewno, na razie końca nie widać, mogą się natomiast pojawić nowe. "Stabilizacja marż" oznacza tyle, że jadą po kosztach i nie ma się czym chwalić. A miało być tak wspaniale. Jestem coraz pewniejszy, że 1Q będzie na minusie. A przecież jak to wieszczą inwestory: wystarczy podnieść ceny, najlepiej o min. 20%. Prezes podnoś o 50% bo inaczej braknie nam pieluch! Słyszysz? Podnoś i to już! LOL
Dziękuję z całego serca wszystkim trolom (i prywatnym i instytucjonalnym). Świetna robota. Między innymi dzięki waszej tytanicznej pracy mogłem tylko w tym roku (przez ostatnie 2.5 miesiąca) dokupić ponad 10k akcji za bezcen. Ktoś tu wrzucał portfolio Pekao TFI i mam obecnie ilość akcji zbliżoną do jednego z ich subfunduszy. Jeszcze raz: świetna praca, liczę na kontynuację i dojście przynajmniej do obiecanego 1.7 zł.
Podziękował ci już ktoś za "zarobek" -40% odkąd pisałeś że to okazja życia? Tak trudno przyznać się do błędu trollu? Może wyjaśnisz tutaj jak to się stało, że pewny zarobek zamienił się w duuużą stratę?
Byłoby ok. Problem w tym, że tak nie będzie i wszyscy dobrze o tym wiemy. Zamiast wzrostu zysku pojawi się jego duży spadek, a może nawet strata. Łapiesz to?