A livestream with one of our developers who will show off the game and talk about it, with chat participation!
Come join us to see the game through the eyes (and glasses!) of our lead narrative designer who crafted the story and wrote the heartwarming dialogues and emails from our protagonist's Grandpa and Grandma! Stay awhile to ask questions about the game and shoot the breeze with him! We'll be happy to have you there :) .
Jest kilkanaście recenzji negatywnych ale wszyscy wspominają, że gra jest dobra ale ma błędy. Szkoda, że wypuścili to za wcześnie ale to jest jeszcze do uratowania tylko trzeba w miarę szybko wypuścić patcha. Trzeba o to zapytać dziś na streamie.
Negatywnych recenzji jest i będzie coraz więcej, bo gra zaczyna się sypać w późniejszej fazie rozgrywki. Najgorsze jest to, że deweloper nie potrafi szybko tego naprawić. Co chwila wrzucają aktualizacje, ale niektóre tylko jeszcze bardziej pogarszają sytuację. Znamienne jest też to, że jeszcze dzień przed premierą podczas ogrywania gry na switchu jakiś gamer z Holandii podczas gry dyskutował z kimś z Intermarum i zauważyli, że dźwięk z radia jest niesłyszalny. Mimo tego, nie poprawili tego błędu, dalej ludzie zgłaszają ten problem. Oby wzięli się do roboty i szybko naprawili błędy.
Btw - pozdrawiam zje.ów, którzy nie piszą nic konkretnego, tylko namiętnie minusują posty. Musicie mieć marne, szare życie.
Ja myślę, że te minusy wstawia jedna i ta sama osoba. Muszę przyznać, że na jednym z postów ścigałem się z nią na ilość plusów i minusów. Co dodałem 2 łapki w górę to za godzinę były 3 w dół i tak chyba robiliśmy do 80 lajków i spasowałem :) to po prostu jakoś sfrustrowany były pracownik firmy albo ktoś kto marzy aby dokupić po 10 groszy, jestem jednak pewny, że to tylko jedna osoba. Ogarnij się człowieku, już wolę żebyś coś napisał, a niżeli chodził po postach i minusował.