"U.S., Ukrainian and Georgian laboratories are implementing a project where bats are considered to be carriers of bioweapons, the Russian Defense Ministry said." Coś Wam to przypomina?
Przyjacielu, cały świat się dziś śmieje z tego newsa. Zmień źródło. Niemniej widzę że skala polotu w rzekomych nowych pomysłach spółki istotnie wzrosła. Może to spowoduje i wzrost jej wyceny :-)
Może nakieruję Ciebie trochę. Jest prawdopodobne, że coś Rosja planuje. Jak nadal nie rozumiesz to śmiało pytaj. Napiszę jaśniej. PS. Nie spotkałem się z faktu śmiania się z tego newsa, chyba, że od osób, które w translatorze go przetłumaczyli i czytają dosłownie informacje. Fakt ten może doprowadzić do 2ch wariantów. 1. Zagrożenie z potencjalnego zagrożenia spowoduje wyjście kolejnego kapitału z giełdy ze względu na zagrożenie. 2. W momencie działania Rosji napompowane zostaną formy, które mają doświadczenie w selekcjonowaniu. Zobaczymy niebawem.
Dnia 2022-03-10 o godz. 19:16 ~hattrip napisał(a): > Może nakieruję Ciebie trochę. Jest prawdopodobne, że coś Rosja planuje. Jak nadal nie rozumiesz to śmiało pytaj. Napiszę jaśniej. PS. Nie spotkałem się z faktu śmiania się z tego newsa, chyba, że od osób, które w translatorze go przetłumaczyli i czytają dosłownie informacje. Fakt ten może doprowadzić do 2ch wariantów. 1. Zagrożenie z potencjalnego zagrożenia spowoduje wyjście kolejnego kapitału z giełdy ze względu na zagrożenie. 2. W momencie działania Rosji napompowane zostaną formy, które mają doświadczenie w selekcjonowaniu. Zobaczymy niebawem.
Hahahahahaha! 'Zagrożenie z potencjalnego zagrożenia spowoduje spadki ze względu na zagrożenie' oraz 'napompowane zostaną formy, które mają doświadczenie w selekcjonowaniu'. Hahahahahaha!
Dawaj tego więcej! To jest świetne! Pisz dalej! Tłumacz mi giełdę, proszę ;)
Dnia 2022-03-10 o godz. 20:16 ~hattrip napisał(a): > Dziękuję za docenienie. Zdrowia życzę :)
Wszystkiego dobrego! Pisz dalej! My starzy inwestorzy jesteśmy tutaj w czarnej dupie... od dawna... i potrzebujemy trochę rozrywki. Pragniemy nowych, mongolskich filozofii... Pisz, proszę...
Taka wasza strategia - wyśmiać znieważyć i obrzydzic, a rzeczywistość okazuje się być inna, dziś w nocy nawet reuters przyznał ze w labach na Ukrainie mogło się znajdować coś potencjalnie niebezpiecznego
https://www.reuters.com/world/europe/exclusive-who-says-it-advised-ukraine-destroy-pathogens-health-labs-prevent-2022-03-11/
Zdaję się że monitoring rozprzestrzeniania patogenów może niebawem wrócić do odpowiedniej ceny. Ja mam czas, a wy?