Jeśli padnie info o pokoju opartym na jakichś ustępstwach, zachodni hajs na odbudowę kraju może zarobić unibep? albo przynajmniej czy ludzie mogą tak pomyśleć i zrobić rajd na kilkaset %?. Jak uważacie?
ja to licze na to ze spojrzycie w lustro i zobaczycie jak glupi jestescie. mysliscie ze skutki tej wojny dotkna tylko Ukraine? a Polska sobie bedzie siedziala na dupie z kawka w reku i decydowala gdzie to poslac firme na zarobek? skok kilkaset procent? matko jedyna Unibepu moze nie byc za rok.
Pisanie że Unibepu może nie być za rok to jest strasznie i propaganda. NIe będą to się liczyć Rosyjskie firmy które oferowały swoje usługi nawet na Ukrainie. Wiadomo dopóki jest Wojna nie mozna być super optymistą. Jednak nic nie trwa wiecznie i wojna sie skończy a wtedy UNIBEP będzie rozchwytywany. Zniszczenia wojenne oraz obecne budowy które spowolniły trzeba będzie robić. Pieniądze będą z funduszy na odbydowę Ukrainy, poza tym ogólnie będzie euforia i Unibep spokojnie kilkaset % zyska na akcjach.
Co niektórzy faktycznie piszą takie głupoty że dupę ściska .
Jasnym jest że mamy już przydzielone regiony do odbudowy całej infrastruktury , tak samo jak inne państwa .
Jasne jest że wkroczą tam polski firmy , puki co unibep ma bardzo dużo zleceń w Polsce , a to pomaga w działalności i utrzymaniu się na rynku .
Na jakim poziomie oni będą odbudowywać Ukrainę tego nie wiem , ale.wiem że będzie tam bardzo dużo firm , bo te państwo które odbuduje swój przydział jak najszybciej , może dostać nowe zlecenia .
Unibep na pewno tam będzie , to wiem na 100% i na pewno akcje pójdą mocno w górę , tak samo jak innych firm budowlanych