Dnia 2022-03-07 o godz. 19:08 ~Kasia napisał(a): > Hejka
W dniu Twojego święta, pragnę życzyć tobie i innym paniom wytrwałości w cerowaniu naszych skarpet, praniu naszych slipków z brązową drachą na środku, chyżemu gotowaniu obiadów dla swych mężczyzn i dyspozycyjności w soboty, gdy kładziemy sie na was, by trochę pochędożyć.
Dnia 2022-03-08 o godz. 13:02 ~kabanos napisał(a):
> W dniu Twojego święta, pragnę życzyć tobie i innym paniom wytrwałości w cerowaniu naszych skarpet, praniu naszych slipków z brązową drachą na środku, chyżemu gotowaniu obiadów dla swych mężczyzn i dyspozycyjności w soboty, gdy kładziemy sie na was, by trochę pochędożyć.
kabanos, rozwaliłeś system! 10/10 I ja przyłączam się do życzeń, obyśmy się zdołali oskrobać z brązu.
Dnia 2022-03-08 o godz. 13:05 ~Oko napisał(a): > Dnia 2022-03-08 o godz. 13:02 ~kabanos napisał(a): > > > W dniu Twojego święta, pragnę życzyć tobie i innym paniom wytrwałości w cerowaniu naszych skarpet, praniu naszych slipków z brązową drachą na środku, chyżemu gotowaniu obiadów dla swych mężczyzn i dyspozycyjności w soboty, gdy kładziemy sie na was, by trochę pochędożyć. > > kabanos, rozwaliłeś system! 10/10 > I ja przyłączam się do życzeń, obyśmy się zdołali oskrobać z brązu. >
Zawsze rozwalam. W tworkach sa jeszcze wolne miejsca. Są chętni?
Dnia 2022-03-08 o godz. 15:32 ~Kasia napisał(a): > Mam pomysł. Może spróbujmy razem wybączyć "Gdy poranne wstają zorze" ? Może nasz wspólny wysiłek odwróci trend na eksporcinie?
Już kiedyś w Astanie robotnicy wypierdzali błagalne hymny o zaległą wypłatę.