Ty się nie martw o mnie.......Analitycy Pekao spodziewają się potężnej podwyżki stóp procentowych.
Przeczuwam, że nie wytrzymujesz ciśnienia. Tak jak wcześniej napisałem, ja gram na handlowym i dzisiaj i jutro daje go dokupuje pod podwyżki stóp procentowych. Martwi mnie jedno kto szybciej zbankrutuje, Pisowska Polska czy Rosja.
"A tak Cejrowski napisał.
Putin może najedzie albo nie najedzie, być może uderzy, żeby pasowało to do tej koncepcji lansowanej przez Zachód. Natomiast na tej wojnie strasznie zależy koncernom zbrojeniowym amerykańskim, bo Trump wygasił konflikty, więc nie ma dokąd sprzedawać towaru. Demokratom też zależy na wojnie, bo wtedy słupki idą w górę. Bidena większość nie popiera, to trzeba coś z tym zrobić, no więc może wojna...
Myśmy kandydaturę Ukrainy do NATO i do Unii popierali, wciągaliśmy Ukrainę do europejskiej strefy wpływów, a nie zostawiliśmy jej neutralną. Putin od lat denerwuje się tym, że Ukraina miała być neutralna i NATO mu obiecało, że już więcej przesuwania się NATO w stronę Rosji nigdy nie będzie"
Ja bym jeszcze dodał, Amerykanom zależy bardzo na sprzedaży do Polski swojego niezależnego gazu po 3000 USD zamiast rosyjskiego po 300
tak, tak owieczko idź tym tropem.. strzyżenie strzyżenie , złodziejskim bankierom wierzysz cha cha cha dawno w dolarze siedzę i w jsw cha cha cha banki ida do bankructwa cha cha cha
Pamiętaj. Teraz czas banków, lata banków, na dzień dzisiejszy dywidenda z handlowego to 15 % a z JSW ? Hahaha. Zaraz na jsw strajk bo górnicy nie dostali podwyżek.
bank to złodziej a ze złodziejem nie zarobisz, dywidenda ???? cha cha cha z banku ? chachacha na jsw nie potrzeba dywidendy jak sie zarabia po 1000% na różnicy kursowej teraz jak szkopy do węgla chcą wrócić to jsw będzie rekordy cenowe bić chacha chachacha
Posłuchaj makler, nie chce mi się z tobą spierać. Jak sądzisz że przy mocnym wzroście stóp procentowych banki będą spadać to się mylisz. Banki będą zarabiać miliardy i podwoją a nawet potroją swoje wartości. Jak sorowce idą gwałtownie do góry to oczywiste jest że Bogdanka czy KGHM będzie rósł. Ale co do pmpg mam wątpliwości, co oni produkują ?