• dzis domknięcie luki? Autor: ~arco [195.47.201.*]
    jak widzicie jej poziom? około 25 zł?
  • Re: dzis domknięcie luki? Autor: ~arco [195.47.201.*]
    a propos: sypanie jednogroszowców to jedno a totalny brak prawdziwego popytu to drugie, i dlatego jesteśmy tam gdzie jesteśmy. A co do badań, to wiemy coś nowego?
  • Re: dzis domknięcie luki? Autor: ~Gargantua [5.173.80.*]
    Ja od dawna uważam że tu nie będzie stabilizacji kursu dopóki nie będzie pierwszej komercjalizacji. To jest ewenement na polskiej giełdzie, ludzie chcą zarabiać tu i teraz i nie mają cierpliwości do takiej spółki. Zarząd nic by tu nie zdziałał. Po prostu jest wczesny etap badań i będzie łajbą trzęsło, dopoki nie będzie trwałego fundamentu. Wygrali ci co niewielkim nakładem sił kupili za naście złotych. Ci którzy kupują za kilkadziesiąt będą wisieć albo i obgryzać paznokcie to iv etapu, albo uciekać. To dużo są tutaj rozgrywającymi, bo jak będą chcieli w wejsc to wejdą. Za grosze.
  • Re: dzis domknięcie luki? Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.16.*]
    Czyli co Szumowski specjalnie wprowadzil w blad mowiac ze jest gigantyczne zainteresowanie akcjami pochodzace z insytucji? Bo jakby na to nie patrzec to zainteresowanie jest marginalne. A teraz jeszcze sie okazuje ze wszystko jest na zbyt wczesnym etapie...
  • Re: dzis domknięcie luki? Autor: ~Gargantua [91.218.208.*]
    To że wszystko jest na wczesnym etapie badań pierwszej cząsteczki jest oczywistym faktem, które każdy nawet po Galapagos powinien zdawac sobie sprawę. To jest giełda i jak w każdej branży są ryzyka. Wypowiedzi o dużym zainteresowaniu nie słyszałem, adwokatem szumowskiego nie mam być zamiaru, ale zainteresowanie mogło i być pod wpływem emocji po umowie, ale do komercjalizacji wciąż jeszcze dalej niż bliżej, choć po drodze mogą być kolejne umowy
  • Re: dzis domknięcie luki? Autor: ~arco [195.47.201.*]
    i co z ta luką??
[x]
MOLECURE 1,89% 5,40 2026-05-15 14:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.