• kiedy wyniki Autor: ~Pablo [83.3.53.*]
    nie miały być dzisiaj?
  • Re: kiedy wyniki Autor: ~LESZCZ [109.241.108.*]
    Myślałem że analfabetów już w Polsce nie ma a tutaj proszę niespodzianka . Strona główna Bnkier GPW SA - kalendarium tam jest podane :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: kiedy wyniki Autor: ~Franek_Chicago [172.58.143.*]
    Raport Roczny >>>> 2022 - 03 - 17 <<<<

♻️ ♣️ ❤️ ♠️ ♦️ ♻️
  • Re: kiedy wyniki Autor: ~Franek_Chicago [172.58.140.*]
    Akurat jestem zainteresowany tym kapitałowym papierkiem GPW , przecież to jest najpewniejszy walor pod słońcem na warszawskiej giełdzie papierów wartościowych ➕ jeszcze pewna dywidenda . ...
  • Re: kiedy wyniki Autor: ~LESZCZ [5.173.144.*]
    Obawiam się że niewiele czasu pozostało na zakupy poniżej 40 pln Mam nadzieję że jeszcze przed 17.03 dobiorę :)
  • Re: kiedy wyniki Autor: ~Franek_Chicago [172.58.140.*]
    Narazie siedzę po uszy w akcjach PGE i Mostostalu Zabrze , a potem zaraz automatycznie zabieram się wręcz do ostrego skupowania kapitałowego papierka GPW . ...

PS. Proszę dajcie mi trochę należytego czasu , akurat tydzień może 2 tygodnie itp. ...

Na pewno się odezwę :)))
  • Re: kiedy dobre wyniki a takie pewnie będą Autor: ~LESZCZ [109.241.108.*]
    Do ogłoszenia wyników masz czas a potem jaka będzie reakcja rynku to tylko można wróżyć . Ja stawiam na marsz w górę w związku z wypłatą dywidendy 2,60pln :)))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: kiedy dobre wyniki a takie pewnie będą Autor: ~Franek_Chicago [172.58.140.*]
    Chyba się w ogóle nie wyrobię , oczywiście z tymi zakupami :)))

PS. Zobaczymy , co przyniosą nadchodzące dnii , tygodnie itp. ...❓⁉️❓⁉️. ...
[x]
GPW 0,00% 62,80 2025-11-14 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.