• Sprzedałem Autor: ~dododod11 [89.151.38.*]
    Wczoraj sprzedałem wszystko z olbrzymią stratą i kupiłem LUBAWE po 2,53 jak na razie zobacz sam.
  • Re: Sprzedałem Autor: ~dododod11 [89.151.38.*]
    jeszcze ostatni sprzeda 25 % i ulica ma wszystko gdzie jest KNF powinny byc jakieś zaostrzenia co do sprzedaży akcji tak zwanych grubych i wejścia na NC to jest po prostu banan brak słów jak pisałem pozbyłem sie śmiecia inaczej nie mozna go nazwać kupiłem Lubawe nie odrobie ale zniweluje stratę.życzę powodzenia
  • Re: Sprzedałem Autor: ~Leszczyk [31.61.162.*]
    Zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie
    narazie pilka po mojej stronie
  • Re: Sprzedałem Autor: ~XxX [5.172.188.*]
    gratuluje decyzji. Tutaj nawet o odbicie ciężko
    Zrobilem to z bólem całą noc nie spałem naprawdę tu umoczyłem jak dobrze pójdzie odzyskam część pieniążków
    Zrobilem to z bólem całą noc nie spałem naprawdę tu umoczyłem jak dobrze pójdzie odzyskam część pieniążków
  • Re: Sprzedałem Autor: ~KK [188.147.36.*]
    Obiektywnie - dobrze zrobiłeś - na pewno odzyskasz część kasy !
    Sam się zastanawiam czy nie wyjść i zainwestować w Lubawę !
    jak nic głupiego się nie wydarzy na Lubawie to wyjdę prawie na swoje
  • Re: Sprzedałem Autor: ~na [83.31.104.*]
    na giełdzie czasem czas jest potrzebny. Za niecierpliwość się płaci. Poziom jest rewelacyjny, potrzeba impulsu. Potencjał wzrostu gigantyczny. Z podłogi wstaje się do góry. Mamy ostatni etap - zniechęcenie. Owszem, kupowanie po wejściu papieru na rynek był głupotą. Wygrani są z obecnych poziomów i ci którzy są właśnie cierpliwymi. Patrzeć na wykres i czekać. Tu czeka kolejka takich jak ja aby wpiąć sie do wzrostu. Obecnie na innych grają, ale ..... czas nadchodzi.
    jak jutro Lubawa bedzie po 7-8 zeta to wyjde na swoje HURA trzy dni może odmienić moje życie
  • Re: Sprzedałem Autor: ~Leszczyk [31.61.164.*]
    Chłopie stracisz resztkę kapitału też tak parę razy miałem że jest wytrzymale tutaj 30% w plecy tam na górce kupione znow 30% w plecy powrót ale 50% wyżej jak sprzedałem giełda to stara kur...
  • Re: Sprzedałem Autor: ~jan [5.173.138.*]
    Teraz to tylko cierpliwość.
  • Re: Sprzedałem Autor: ~iop [37.19.199.*]
    Dnia 2022-03-02 o godz. 09:46 ~dododod11 napisał(a):
    > Wczoraj sprzedałem wszystko z olbrzymią stratą i kupiłem LUBAWE po 2,53 jak na razie zobacz sam.

za kilka tygodni nasza forumowa płaksa "oneTwo" założy taki temat:):):)
[x]
1SOLUTION -1,52% 0,09 2026-05-15 13:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.