jeszcze ostatni sprzeda 25 % i ulica ma wszystko gdzie jest KNF powinny byc jakieś zaostrzenia co do sprzedaży akcji tak zwanych grubych i wejścia na NC to jest po prostu banan brak słów jak pisałem pozbyłem sie śmiecia inaczej nie mozna go nazwać kupiłem Lubawe nie odrobie ale zniweluje stratę.życzę powodzenia
na giełdzie czasem czas jest potrzebny. Za niecierpliwość się płaci. Poziom jest rewelacyjny, potrzeba impulsu. Potencjał wzrostu gigantyczny. Z podłogi wstaje się do góry. Mamy ostatni etap - zniechęcenie. Owszem, kupowanie po wejściu papieru na rynek był głupotą. Wygrani są z obecnych poziomów i ci którzy są właśnie cierpliwymi. Patrzeć na wykres i czekać. Tu czeka kolejka takich jak ja aby wpiąć sie do wzrostu. Obecnie na innych grają, ale ..... czas nadchodzi.
Chłopie stracisz resztkę kapitału też tak parę razy miałem że jest wytrzymale tutaj 30% w plecy tam na górce kupione znow 30% w plecy powrót ale 50% wyżej jak sprzedałem giełda to stara kur...
Dnia 2022-03-02 o godz. 09:46 ~dododod11 napisał(a): > Wczoraj sprzedałem wszystko z olbrzymią stratą i kupiłem LUBAWE po 2,53 jak na razie zobacz sam.
za kilka tygodni nasza forumowa płaksa "oneTwo" założy taki temat:):):)