• Witam Autor: ~Zuza [31.0.74.*]
    Co tu się dzieje .dawno mnie tu nie bylo?
  • Re: Witam Autor: ~oko [77.112.58.*]
    czekamy na premierę Climbera w sierpniu, wtedy spekulacyjny wzrost w okolice 3,50-4,20 zakładam. niestety jeszcze prawie pół roku, spółka dla cierpliwych
  • Re: Witam Autor: ~Zuza [185.21.87.*]
    A to jest pewne że będzie 4 zeta?
  • Re: Witam Autor: ~GaaL [85.14.102.*]
    Tak, pewne. Głupie pytanie. Na giełdzie nic nie jest pewne.
  • Re: Witam Autor: ~Emeryt [188.147.98.*]
    Jak można zakładać, że spółka wydmuszka, która od 7 kwartałów z rzędu nie zarobiła nawet złotówki będzie rozgrywana przed premierą tej wątpliwej gry jaka jest Climber i to jeszcze w otoczeniu wojny, gdzie nawet zdrowe spółki dostaną rykoszetem. Nikt normalny nie chce tego tknac kijem gdy jest po 2zl a zakladacie rajdy na 4, naprawdę myślicie, że zostali jeszcze naiwni z kapitałem co dadzą się złapać? Dziwi mnie wasze rozumowanie i brak jakichkolwiek przemyśleń.
  • Re: Witam Autor: ~oko [77.112.58.*]
    Climber ma potencjał spekulacyjny większy niż Drill Deal od Reddev, chętni przed premierą będą ustawiać się w kolejce pod tę premierę
  • Re: Witam Autor: ~Zuza [31.0.91.*]
    A to ustawie koszyczek na 1 zeta może coś wpadnie.kolka będę krecic.sa tu tacy co kółka kręcą?
  • Re: Witam Autor: ~Ollo [134.195.196.*]
    Emeryt chyba nie wie że spółka przed premierą może rosnąć 100-200% zwłaszcza jeśli to najgłośniejszy tytuł w historii spółki. Tutaj za kilka miesięcy będą górne widły za widłami
  • Re: Witam Autor: ~Usherto [2.58.216.*]
    Cierpliwi zarobią
[x]
ARTGAMES -2,57% 0,49 2025-09-24 13:24:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.