• OJ CHYBA BEDZIE INWESTOR CHINSKI Autor: ~WIESZCZ [79.186.248.*]
    to nowa koncepcja chinczykow-lokowac sie w europie-wiec dlaczego nie?
  • Re: OJ CHYBA BEDZIE INWESTOR CHINSKI Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2022-02-27 o godz. 08:52 ~WIESZCZ napisał(a):
    > to nowa koncepcja chinczykow-lokowac sie w europie-wiec dlaczego nie?

Jest to w końcu największy producent materiałów powlekanych i nie tylko w Polsce.
    Ale Buchaj tak łatwo nie odda spółki. Kiedyś już była opcja wrogiego przejęcia, kiedy mocno uszczuplił swój pakiet akcji.
    W każdym razie pewnie będzie głośniej słychać o firmie.
  • Re: OJ CHYBA BEDZIE INWESTOR CHINSKI Autor: ~WIESZCZ [83.20.119.*]
    chinole będą brac wszystko jak leci-mają ku temu zielone swiatło od swoich władz
  • Re: OJ CHYBA BEDZIE INWESTOR CHINSKI Autor: cmpunk [31.61.237.*]
    Dla mnie niech kupują. Jest do wzięcia za pół ceny.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.102.79.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: OJ CHYBA BEDZIE INWESTOR CHINSKI Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    caly kraj jednoczy sie w pomaganie , a wy jak te pijawki, aby wyrwac pare groszy od naiwnych…. gardze wami
    Dnia 2022-02-28 o godz. 11:06 ~hmm napisał(a):
    > caly kraj jednoczy sie w pomaganie , a wy jak te pijawki, aby wyrwac pare groszy od naiwnych…. gardze wami

Dziś słoneczko pięknie świeci, ale jeszcze nie ma wysokich temperatur, więc wykluczam, że ci przygrzało, to musi być inny problem :-).
  • Re: OJ CHYBA BEDZIE INWESTOR CHINSKI Autor: ~J-23 [31.61.228.*]
    Dnia 2022-02-28 o godz. 11:06 ~hmm napisał(a):
    > caly kraj jednoczy sie w pomaganie , a wy jak te pijawki, aby wyrwac pare groszy od naiwnych…. gardze wami

Nie podchodż to tego aż tak emocjonalnie , to tylko zwykła praca ,....
    cemp ze swoją ekypą już sam nie wie czego ma się chwycić , żeby nagonić mniej zorientowanych na "okazyjne" zakupy,...

a to "dostawy"do wojska czy na Ukrainę : "Sanwil jest blisko Ukrainy- odpada logistyka, jeśli chodzi o materiały" - tak tylko KTO ??? za to zapłaci ??

czy 'tradycyjne' już straszenie pandemią COVID : "A ja osobiście uważam, że szykowana jest już pandemia 2.0."

Jak widać na holdzie snw na 'chwilę' zagościła spekuła ,....
    kurs dołował praktycznie bez przerwy to teraz podbitka na zasadzie zdechłego (afgańskiego) kotka , zobaczymy do ilu i na jak długo ??
    Niektórym 'fantastom' naganiaczom już się marzą powroty na 5,80 , a innym na 5,80 x 2 ,....
    Dnia 2022-02-28 o godz. 11:42 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-02-28 o godz. 11:06 ~hmm napisał(a):
    > > caly kraj jednoczy sie w pomaganie , a wy jak te pijawki, aby wyrwac pare groszy od naiwnych…. gardze wami
    >
    > Nie podchodż to tego aż tak emocjonalnie , to tylko zwykła praca ,....
    > cemp ze swoją ekypą już sam nie wie czego ma się chwycić , żeby nagonić mniej zorientowanych na "okazyjne" zakupy,...
    >
    > a to "dostawy"do wojska czy na Ukrainę : "Sanwil jest blisko Ukrainy- odpada logistyka, jeśli chodzi o materiały" - tak tylko KTO ??? za to zapłaci ??
    >
    > czy 'tradycyjne' już straszenie pandemią COVID : "A ja osobiście uważam, że szykowana jest już pandemia 2.0."
    >
    > Jak widać na holdzie snw na 'chwilę' zagościła spekuła ,....
    > kurs dołował praktycznie bez przerwy to teraz podbitka na zasadzie zdechłego (afgańskiego) kotka , zobaczymy do ilu i na jak długo ??
    > Niektórym 'fantastom' naganiaczom już się marzą powroty na 5,80 , a innym na 5,80 x 2 ,....

Widzisz scett, chciałbyś wszystko mieć podane na tacy. Jesteś dobrym archiwistą, to teraz podrąż temat, weź telefon, podzwoń, w końcu niezły agent jesteś, no nie?
    A twoja spółczyna za statystę robi, 722 miejsce w rankingu. Grubo :-D.
    Dnia 2022-02-28 o godz. 12:01 cmpunk napisał(a):
    > A twoja spółczyna za statystę robi, 722 miejsce w rankingu. Grubo :-D.

spółczyna ale która ??
    Bo mam ich przynajmniej kilka i na żadnej na pewno nie siedzę 16 lat, ....
    Co do SferaNET to jestem zupełnie spokojny, że c.d.n.

A inne "spółczyny" też dają nieźle zarabiać* , tylko nie trzeba się w nich "zakochiwać" bez wzajemności jak ty na holdzie snw od ,... 16 lat ,...

_________________-
    * Bras dziś już + 7%, a i na 4 Mass coś zaczyna się dziać , o innych moich "spółczynach" nie będę tu wspominał , żebyś nie miał o czym pisać , jak ci się skończy fantastyka związana z snw (COVID-19. WOJSKO, Ukraina, Chińczycy itp.)
    Dnia 2022-02-28 o godz. 12:26 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-02-28 o godz. 12:01 cmpunk napisał(a):
    > > A twoja spółczyna za statystę robi, 722 miejsce w rankingu. Grubo :-D.
    >
    > spółczyna ale która ??
    > Bo mam ich przynajmniej kilka i na żadnej na pewno nie siedzę 16 lat, ....
    > Co do SferaNET to jestem zupełnie spokojny, że c.d.n.
    >
    > A inne "spółczyny" też dają nieźle zarabiać* , tylko nie trzeba się w nich "zakochiwać" bez wzajemności jak ty na holdzie snw od ,... 16 lat ,...
    >
    > _________________-
    > * Bras dziś już + 7%, a i na 4 Mass coś zaczyna się dziać , o innych moich "spółczynach" nie będę tu wspominał , żebyś nie miał o czym pisać , jak ci się skończy fantastyka związana z snw (COVID-19. WOJSKO, Ukraina, Chińczycy itp.)

To i tak na minusie jesteś, bo brałeś łapczywie przy 30 groszach :-).
    A ty widzę, za dużo na swoich spółczynach nie masz do roboty, skoro tu siedzisz :-D.
    Dnia 2022-02-28 o godz. 13:17 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-02-28 o godz. 12:26 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2022-02-28 o godz. 12:01 cmpunk napisał(a):
    > > > A twoja spółczyna za statystę robi, 722 miejsce w rankingu. Grubo :-D.
    > >
    > > spółczyna ale która ??
    > > Bo mam ich przynajmniej kilka i na żadnej na pewno nie siedzę 16 lat, ....
    > > Co do SferaNET to jestem zupełnie spokojny, że c.d.n.
    > >
    > > A inne "spółczyny" też dają nieźle zarabiać* , tylko nie trzeba się w nich "zakochiwać" bez wzajemności jak ty na holdzie snw od ,... 16 lat ,...
    > >
    > > _________________-
    > > * Bras dziś już + 7%, a i na 4 Mass coś zaczyna się dziać , o innych moich "spółczynach" nie będę tu wspominał , żebyś nie miał o czym pisać , jak ci się skończy fantastyka związana z snw (COVID-19. WOJSKO, Ukraina, Chińczycy itp.)
    >
    > To i tak na minusie jesteś, bo brałeś łapczywie przy 30 groszach :-).
    > A ty widzę, za dużo na swoich spółczynach nie masz do roboty, skoro tu siedzisz :-D.

A ja widzę , że ty wiesz "lepiej" co i po ile ja kupowałem.
    Żebyś tak "lepiej wiedział" co sie będzie działo jak snw był po 5,xx ,.... a mnie nie chwaląc się to się udało .
    Już przy 5,80 pisałem o powrocie do BAZY (40 gr) i jak widać z drobnymi przerwami na podbitki jak teraz, tam "wielki" holding snw nieuchronnie zmierza ,....

Ps.
    kiedy pierwszy "SUPER" raport kwartalny/półroczny ?????

HAHAHhhhaahahahahaa

Dnia 2022-02-28 o godz. 13:49 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-02-28 o godz. 13:17 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2022-02-28 o godz. 12:26 ~J-23 napisał(a):
    > > > Dnia 2022-02-28 o godz. 12:01 cmpunk napisał(a):
    > > > > A twoja spółczyna za statystę robi, 722 miejsce w rankingu. Grubo :-D.
    > > >
    > > > spółczyna ale która ??
    > > > Bo mam ich przynajmniej kilka i na żadnej na pewno nie siedzę 16 lat, ....
    > > > Co do SferaNET to jestem zupełnie spokojny, że c.d.n.
    > > >
    > > > A inne "spółczyny" też dają nieźle zarabiać* , tylko nie trzeba się w nich "zakochiwać" bez wzajemności jak ty na holdzie snw od ,... 16 lat ,...
    > > >
    > > > _________________-
    > > > * Bras dziś już + 7%, a i na 4 Mass coś zaczyna się dziać , o innych moich "spółczynach" nie będę tu wspominał , żebyś nie miał o czym pisać , jak ci się skończy fantastyka związana z snw (COVID-19. WOJSKO, Ukraina, Chińczycy itp.)
    > >
    > > To i tak na minusie jesteś, bo brałeś łapczywie przy 30 groszach :-).
    > > A ty widzę, za dużo na swoich spółczynach nie masz do roboty, skoro tu siedzisz :-D.
    >
    > A ja widzę , że ty wiesz "lepiej" co i po ile ja kupowałem.
    > Żebyś tak "lepiej wiedział" co sie będzie działo jak snw był po 5,xx ,.... a mnie nie chwaląc się to się udało .
    > Już przy 5,80 pisałem o powrocie do BAZY (40 gr) i jak widać z drobnymi przerwami na podbitki jak teraz, tam "wielki" holding snw nieuchronnie zmierza ,....
    >
    > Ps.
    > kiedy pierwszy "SUPER" raport kwartalny/półroczny ?????
    >
    > HAHAHhhhaahahahahaa
    >

Scett, jak widzisz, twoja Sfera jest już bliżej bazy. To spółka dla dziadow z dziadoskim kapitałem, bo nikt inny w to nie wchodzi , a tymbardziej z tego już nie wyjdzie :-). A giełda, mój drogi, wycenia przyszłość, ty żyjesz przeszłością, jak twój guru sułtan z Żoliborza :-).
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Wieszcz [94.254.225.*]
    Kto chce zarobić-duuužo zarobić-musi ryzykować i się pakować-tu ewidentnie ktoś zbiera
[x]
SANWIL 1,39% 1,46 2025-11-13 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.