• kto zarobi na wojnie? Autor: ~prospective [78.11.178.*]
    Wiem, przykre to, ale na pewno też się nad tym zastanawiacie, a ja chciałbym poznać opinię inwestorów, którzy lokując swoje oszczędności w growego czarnego konia (sam też mam znaczny pakiet, a przedwczoraj jeszcze dokupiłem) pewnie mają odmienne zdania od większości rynku.

Każdy trąbi: Lubawa, Zremb, Protector, Pamapol, Yoshi

Dodałbym do tego OzeCapital ze względu na udziały w Sundragon

Co myślicie o takich spółkach jak Kernel, czy CoalEnergy - bankructwo, czy okazja do inwestycji?

Czy macie swoje typy na spółki, które na wojnie mogą zarobić?
  • Re: kto zarobi na wojnie? Autor: ~Zenek [62.141.213.*]
    Ja popłynąłem na Westa po aneksji Krymu. Do dziś mam akcje na kocie z którymi nie wiadomo co zrobić. Także absolutnie już nie tknę ukraińskich aktywów, choć może i kusząca perspektywa na duże wzrosty spekulacyjne.
  • Re: kto zarobi na wojnie? Autor: ~Misio [5.173.154.*]
    To ciężka sprawa jest. Mówią ze na wojnie mozna najwięcej zarobic. Moze to i racja pod warunkiem ze trafisz.
    Ja w piątek jakies male spekulacyjne wejscia robilem na kilku spółkach. Ale ukrainek tez nie ruszalem. Teraz bedzie bardzo bujac. Raz wiec pewnie mozna szybko wyciagnac po 10-15 proc w różnych miejscach. Ale tez taka sama szansa ze zostaniesz z papierem na długo z duza strata. Sytuacja jest bardzo zmienna wystarczy popatrzec na farme jaki zjazd zaliczyła potem odbicie. A jak wejdIe Swift to znow w poniedziałek bedzie dół. Male kwoty tak, ale duzebto albo z boku albo w cos o mocnych fundamentach
  • Re: kto zarobi na wojnie? Autor: ~Piccoloolo [5.173.11.*]
    Producenci ołowiu
  • Re: kto zarobi na wojnie? Autor: ~prawy [83.245.241.*]
    na pewno nie ojo i gruby + 00 xd
  • Re: kto zarobi na wojnie? Autor: ~00 [5.184.215.*]
    Jest i nasz as prawik! Słyszałem że kupiłeś za ponad 3 i spanikowany sprzedałeś poniżej 3 :DDD a i jutro jak myślisz będzie to 2 zeta mój ty szpecu giełdowy bo jak nie to przegrywasz zakład:D
[x]
MADMIND 1,97% 0,36 2026-05-18 15:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.