• brac ... Autor: ~zorro [83.4.6.*]
    chopy, brac i nie czekać, bo tutaj bedzie sie działo, lekki przystanek , żeby wyszły mokre ręce, a póxniej nastapi właściwy długi ruch. Oczywiście skup teraz jest prawei zabolokowany z powodu małych obrotów , nikt nie chce oddawac, ale brać cos ie da nawet po kilkaset sztuk !!!
  • Re: brac ... Autor: ~AdamZ [31.186.220.*]
    Lekki przystanek w drodze do ZERA.
    na czy ma opierać się ów prognozowany wzrost, chyba nie na wynikach finansowych firmy, a obecna sytuacja nie napawa optymizmem.
    Ja rekomendowałbym wszystkim, którzy jeszcze tego nie zrobili, wycofanie kapitału, nawet na stracie, lepiej stracić mniej niż więcej:)
  • Re: brac ... Autor: ~MK [213.76.113.*]
    Dobrze mówisz jeśli założymy ze Jesteś głupi. Przedstaw się powiedz jaki masz kolor osób i czy masz przykry zapa h z ust.pozdrawiam
  • Re: brac ... Autor: ~AdamZ [31.186.220.*]
    Brak merytoryki w twoim (nie będę używać Twoim, bo nie zasługujesz na szacunek) komentarzu. Jedynie obraźliwy ton tej para wypowiedzi, która wygląda na wynik pracy słabego translatora. Ja jestem Polakiem, ty raczej słabo. Może jesteś związany z rosją albo białorusią i jedynym zamiarem jest wyciąganie od uczciwych inwestorów pieniędzy. Tak to widzę.
    Ludzie myślcie!!!
[x]
NESTMEDIC -4,79% 0,80 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.