Śmieć leci na dno. Pomimo że wiszący na hakach nachalnie gloryfikują papier z nadzieją na opchnięcie go naiwniakom na poziomach 2 zł ++. A wydawałoby się że nie ma z czego spadać, że gorzej być nie może. Tak? To poczekajcie aż znikną kupujący, bo na chwilę obecną to popyt jest ogromy, oczywiście odnosząc jego skalę do tego co reprezentuje sobą spółka. Ciekawe co wtedy będzie pisane na forum, jakich to rozkoszy będzie akcjonariuszom dostarczał bezlitośnie uwierający hak.
Zrzut akcji w 2019 był zaplanowany przez tfu tfu członka zarządu niejakiego Marmula oraz dograli sobie sprawę z poprzednim funduszem. Sprawa znana i śmierdząca do tej pory. Jeżeli chodzi o D21 to zgrzyt powstał na linii ECC-PLW bo zaiwanili ogólnie koncept CMS i chcieli wyrwać kasę na własnej produkcji. Potem zobaczyli, że nie jest tak różowo z nowym wydawcą. Dokładnie znam historię i poczynania prezia i zarządu dlatego niejednokrotnie wyrażam swoją niepochlebną opinię na ich temat. Pewnie pojadę na walne i rozmówię się z kim trzeba. Jak masz wątpliwości co do premiery CMSR to napisz coś konkretnego. Jestem otwarty na różne scenariusze ale zwykłe straszenie na mnie nie działa. Wiem, że dla PlayWaya premiera CMSR jest najważniejsza w tym roku. Oni pilnują tematu. Akcji nikt ci nie każe kupować. Ja posiadam i staram się na bieżąco monitorować sytuację. Jak spadną to dokupię. Czekam na to tak, jak wiele innych osób. Każdy ma własny rozum i wolną wolę.
szkoda, że usnęli twojego posta powyżej ja jestem otwarty na dyskusję, tylko grzecznie proszę a widać, że komuś nie pasowało co napisałeś jak masz konkrety to wal
"Śmieć leci na dno. Pomimo że wiszący na hakach nachalnie gloryfikują papier z nadzieją na opchnięcie go naiwniakom na poziomach 2 zł ++." - hahaha kogoś tutaj w dekiel pogrzało równo...za 2pln? :D licze na więcej frustracie
Poza tym, coś tu ostatnio dużo psów szczeka na spółkę, czyżby szykował się rajd saneczkowy?:)
Takie mam wrażenie, że ten kto kupił po 1,46, zaraz dokłada na 1,53. Czyli stoimy w miejscu i robimy drobne kółeczka. To się opłaca komuś, kto ma niską prowizję, lub nawet zerową na daytrending.
Kolego, to nie głupoty, nawet nie chodzi o kółka, a po prosty mielenie tym samym papierem na sesji. Są prowizje zerowe o ile się to sprzeda w danym dniu. Poza tym duży ma inaczej liczoną prowizję , nie dostepną dla Ciebie. Na pewno nie jest to biedak Zuza