Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,46 zł , zmiana od tamtej pory: -84,48%

Re: Dzisiejsza sesja

Zrzut akcji w 2019 był zaplanowany przez tfu tfu członka zarządu niejakiego Marmula oraz dograli sobie sprawę z poprzednim funduszem. Sprawa znana i śmierdząca do tej pory.
Jeżeli chodzi o D21 to zgrzyt powstał na linii ECC-PLW bo zaiwanili ogólnie koncept CMS i chcieli wyrwać kasę na własnej produkcji.
Potem zobaczyli, że nie jest tak różowo z nowym wydawcą. Dokładnie znam historię i poczynania prezia i zarządu dlatego niejednokrotnie wyrażam swoją niepochlebną opinię na ich temat. Pewnie pojadę na walne i rozmówię się z kim trzeba.
Jak masz wątpliwości co do premiery CMSR to napisz coś konkretnego. Jestem otwarty na różne scenariusze ale zwykłe straszenie na mnie nie działa. Wiem, że dla PlayWaya premiera CMSR jest najważniejsza w tym roku. Oni pilnują tematu.
Akcji nikt ci nie każe kupować. Ja posiadam i staram się na bieżąco monitorować sytuację.
Jak spadną to dokupię. Czekam na to tak, jak wiele innych osób. Każdy ma własny rozum i wolną wolę.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ECCGAMES -2,40% 0,20 2026-02-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.