Dnia 2022-02-19 o godz. 20:28 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-02-19 o godz. 20:05 ~koles_jest_niemozliw napisał(a): > > :):):):):):) > > Co tam hmm? > Masz jakieś bóle? > No to bez recepty kupisz: > https://www.ceneo.pl/48483585
Co to cempku za "nowe brednie" jakiś nowy "rewelacyjny" lek (po Amantadynie) czy znów "cudowna" szt. skóra z holdu snw ??
Dnia 2022-02-21 o godz. 22:15 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-02-19 o godz. 20:28 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-02-19 o godz. 20:05 ~koles_jest_niemozliw napisał(a): > > > :):):):):):) > > > > Co tam hmm? > > Masz jakieś bóle? > > No to bez recepty kupisz: > > https://www.ceneo.pl/48483585 > > Co to cempku za "nowe brednie" jakiś nowy "rewelacyjny" lek (po Amantadynie) czy znów "cudowna" szt. skóra z holdu snw ?? > > A jutro RZEŹNIA na całego !!!!
Dnia 2022-02-21 o godz. 22:23 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-02-21 o godz. 22:15 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-02-19 o godz. 20:28 cmpunk napisał(a): > > > Dnia 2022-02-19 o godz. 20:05 ~koles_jest_niemozliw napisał(a): > > > > :):):):):):) > > > > > > Co tam hmm? > > > Masz jakieś bóle? > > > No to bez recepty kupisz: > > > https://www.ceneo.pl/48483585 > > > > Co to cempku za "nowe brednie" jakiś nowy "rewelacyjny" lek (po Amantadynie) czy znów "cudowna" szt. skóra z holdu snw ?? > > > > A jutro RZEŹNIA na całego !!!! > > Masz na myśli śmiecianet i bio-toń :-D.
Jednak jesteś B E Z N A D Z I E J N Y , ale trudno się dziwić twój śmieć (snw) jutro w przedziale 1,4x - 1,3x , a ty dalej wciskasz w brzuch dla "polepszenia" sobie humoru jakieś inne spółki BIOTON , których ja nie miałem od kilku lat , jakiś twój "pomagier" z forum napisał/a/, o BIOTONIE , a etatowy "odpowiadacz" podchwycił temat . A o SferaNET nie musisz się zamartwiać , tak jak tam pisałem dziś po "wyjaśnieniu" się sytuacji na Ukrainie powrót na poziomy 2,xx już wyżej , a na snw spadki , spadki i TYLKO SPADKI ,....
Dnia 2022-02-21 o godz. 23:00 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-02-21 o godz. 22:23 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-02-21 o godz. 22:15 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2022-02-19 o godz. 20:28 cmpunk napisał(a): > > > > Dnia 2022-02-19 o godz. 20:05 ~koles_jest_niemozliw napisał(a): > > > > > :):):):):):) > > > > > > > > Co tam hmm? > > > > Masz jakieś bóle? > > > > No to bez recepty kupisz: > > > > https://www.ceneo.pl/48483585 > > > > > > Co to cempku za "nowe brednie" jakiś nowy "rewelacyjny" lek (po Amantadynie) czy znów "cudowna" szt. skóra z holdu snw ?? > > > > > > A jutro RZEŹNIA na całego !!!! > > > > Masz na myśli śmiecianet i bio-toń :-D. > > Jednak jesteś B E Z N A D Z I E J N Y , ale trudno się dziwić twój śmieć (snw) jutro w przedziale 1,4x - 1,3x , a ty dalej wciskasz w brzuch dla "polepszenia" sobie humoru jakieś inne spółki BIOTON , których ja nie miałem od kilku lat , jakiś twój "pomagier" z forum napisał/a/, o BIOTONIE , a etatowy "odpowiadacz" podchwycił temat . > A o SferaNET nie musisz się zamartwiać , tak jak tam pisałem dziś po "wyjaśnieniu" się sytuacji na Ukrainie powrót na poziomy 2,xx już wyżej , a na snw spadki , spadki i TYLKO SPADKI ,.... >
Jutro śmiecianet pewnie zaliczy 0,xx. Będzie ciekawie :-).
Dnia 2022-02-21 o godz. 23:15 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-02-21 o godz. 23:00 ~J-23 napisał(a): > > Jednak jesteś B E Z N A D Z I E J N Y , ale trudno się dziwić twój śmieć (snw) jutro w przedziale 1,4x - 1,3x , a ty dalej wciskasz w brzuch dla "polepszenia" sobie humoru jakieś inne spółki BIOTON , których ja nie miałem od kilku lat , jakiś twój "pomagier" z forum napisał/a/, o BIOTONIE , a etatowy "odpowiadacz" podchwycił temat . > > A o SferaNET nie musisz się zamartwiać , tak jak tam pisałem dziś po "wyjaśnieniu" się sytuacji na Ukrainie powrót na poziomy 2,xx już wyżej , a na snw spadki , spadki i TYLKO SPADKI ,.... > > > > Jutro śmiecianet pewnie zaliczy 0,xx. Będzie ciekawie :-).
I co cemp ??? kolejna udana przepowiednia ,... jak zwykle od już 16 lat
SferaNET + 4,5% , a twój śmieć STABILNIE w DÓŁ ,... 1,4x już dziś ZALICZONE !!!!!!!!!
A co to znaczy: "wszystko od nowa" ?
To znaczy, że chłopaki z snw znów zrobią emisję MILIARDA akcji, znów umoczą grubo na opcjach walut, wejdą znów w BOMI i DRASZBĘ ?? itd.
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.
Muszą trochę pogłówkować i wymyślić coś nowego, myślę że chętnych na szybkie się "wzbogacenie" nie zabraknie.
Dnia 2022-02-23 o godz. 11:37 ~hmm napisał(a): > nie chcialbym byc zlym prorokiem, ale moze sie zdarzyc tak ze w ogole tego nie odrobisz, nie na tej spolce
Zgadza się , ... ja o tym już pisałem jak snw chodził po 4..xx; 3,xx i 2,xx , tu tylko ruch w jednym kierunku od 5,80 i stopniowy powrót do BAZY 40 gr
Trochę się dziwię etatowemu odpowiadaczowi wcpunk , że już nie "pociesza" takich jak Sss , możliwe że w końcu sam już zrozumiał to , że sanwil to padlina w stanie rozkładu.
Ps. Próbował na forum SferaNET "szczęścia" swoimi "błyskotliwymi" wpisami , ale szybciutko stamtąd go pogonili ,.....
Dnia 2022-02-23 o godz. 15:51 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-02-23 o godz. 11:37 ~hmm napisał(a): > > nie chcialbym byc zlym prorokiem, ale moze sie zdarzyc tak ze w ogole tego nie odrobisz, nie na tej spolce > > Zgadza się , ... ja o tym już pisałem jak snw chodził po 4..xx; 3,xx i 2,xx , tu tylko ruch w jednym kierunku od 5,80 i stopniowy powrót do BAZY 40 gr > > Trochę się dziwię etatowemu odpowiadaczowi wcpunk , że już nie "pociesza" takich jak Sss , możliwe że w końcu sam już zrozumiał to , że sanwil to padlina w stanie rozkładu. > > Ps. > Próbował na forum SferaNET "szczęścia" swoimi "błyskotliwymi" wpisami , ale szybciutko stamtąd go pogonili ,.....
O boże, kto mnie pogonił? :-D Masz rację, przestraszyłem się :-O. Padliną to ty waniajesz, wszak nie wchodzisz 2 razy do tej samej rzeki, a w pobliżu nic innego nie płynie :-).
Dnia 2022-02-23 o godz. 18:28 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-02-23 o godz. 15:51 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-02-23 o godz. 11:37 ~hmm napisał(a): > > > nie chcialbym byc zlym prorokiem, ale moze sie zdarzyc tak ze w ogole tego nie odrobisz, nie na tej spolce > > > > Zgadza się , ... ja o tym już pisałem jak snw chodził po 4..xx; 3,xx i 2,xx , tu tylko ruch w jednym kierunku od 5,80 i stopniowy powrót do BAZY 40 gr > > > > Trochę się dziwię etatowemu odpowiadaczowi wcpunk , że już nie "pociesza" takich jak Sss , możliwe że w końcu sam już zrozumiał to , że sanwil to padlina w stanie rozkładu. > > > > Ps. > > Próbował na forum SferaNET "szczęścia" swoimi "błyskotliwymi" wpisami , ale szybciutko stamtąd go pogonili ,..... > > O boże, kto mnie pogonił? :-D > Masz rację, przestraszyłem się :-O. > Padliną to ty waniajesz, wszak nie wchodzisz 2 razy do tej samej rzeki, a w pobliżu nic innego nie płynie :-).
Kto ciebie pogonił ?? a proszę bardzo nijaki "op" wytłumaczył ci, że tam (na SferaNET) wszyscy już dawno "zapomnieli" o dotacji , o której ty bredziłeś , że nie dostaną ,..... i jakoś "ciętej riposty" w stylu toaletowym nie zauważyłem z twojej strony do dziś , .....
jak widzisz tam coś się dzieje i robią swoje nie to co na twoim holdzie snw .
Dnia 2022-02-22 o godz. 14:51 ~op napisał(a): > Dnia 2022-02-22 cmpunk napisał(a): > A już pisałem, zobaczycie tą dotację, jak świnia niebo, już unia o to zadba w relacjach z Matouszem Vatowieckim :-D. > > Co ty za głupoty wypisujesz chłopacze dotacja została już skonsumowana ponieważ była wypłacana zaliczkowo pozostała ostatnia rata około 3 mln. płatna po ostatecznym audycie., i tak udajesz mądrego a obnażasz swoją ignorancje publicznie.
Dnia 2022-02-23 o godz. 21:25 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-02-23 o godz. 18:28 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-02-23 o godz. 15:51 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2022-02-23 o godz. 11:37 ~hmm napisał(a): > > > > nie chcialbym byc zlym prorokiem, ale moze sie zdarzyc tak ze w ogole tego nie odrobisz, nie na tej spolce > > > > > > Zgadza się , ... ja o tym już pisałem jak snw chodził po 4..xx; 3,xx i 2,xx , tu tylko ruch w jednym kierunku od 5,80 i stopniowy powrót do BAZY 40 gr > > > > > > Trochę się dziwię etatowemu odpowiadaczowi wcpunk , że już nie "pociesza" takich jak Sss , możliwe że w końcu sam już zrozumiał to , że sanwil to padlina w stanie rozkładu. > > > > > > Ps. > > > Próbował na forum SferaNET "szczęścia" swoimi "błyskotliwymi" wpisami , ale szybciutko stamtąd go pogonili ,..... > > > > O boże, kto mnie pogonił? :-D > > Masz rację, przestraszyłem się :-O. > > Padliną to ty waniajesz, wszak nie wchodzisz 2 razy do tej samej rzeki, a w pobliżu nic innego nie płynie :-). > > Kto ciebie pogonił ?? > a proszę bardzo nijaki "op" wytłumaczył ci, że tam (na SferaNET) wszyscy już dawno "zapomnieli" o dotacji , o której ty bredziłeś , że nie dostaną ,..... i jakoś "ciętej riposty" w stylu toaletowym nie zauważyłem z twojej strony do dziś , ..... > > jak widzisz tam coś się dzieje i robią swoje nie to co na twoim holdzie snw . > > Dnia 2022-02-22 o godz. 14:51 ~op napisał(a): > > Dnia 2022-02-22 cmpunk napisał(a): > > A już pisałem, zobaczycie tą dotację, jak świnia niebo, już unia o to zadba w relacjach z Matouszem Vatowieckim :-D. > > > > Co ty za głupoty wypisujesz chłopacze dotacja została już skonsumowana ponieważ była wypłacana zaliczkowo pozostała ostatnia rata około 3 mln. płatna po ostatecznym audycie., i tak udajesz mądrego a obnażasz swoją ignorancje publicznie.
Dnia 2022-02-24 o godz. 08:53 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-02-23 o godz. 21:25 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-02-23 o godz. 18:28 cmpunk napisał(a): > > > Dnia 2022-02-23 o godz. 15:51 ~J-23 napisał(a): > > > > Dnia 2022-02-23 o godz. 11:37 ~hmm napisał(a): > > > > > nie chcialbym byc zlym prorokiem, ale moze sie zdarzyc tak ze w ogole tego nie odrobisz, nie na tej spolce > > > > > > > > Zgadza się , ... ja o tym już pisałem jak snw chodził po 4..xx; 3,xx i 2,xx , tu tylko ruch w jednym kierunku od 5,80 i stopniowy powrót do BAZY 40 gr > > > > > > > > Trochę się dziwię etatowemu odpowiadaczowi wcpunk , że już nie "pociesza" takich jak Sss , możliwe że w końcu sam już zrozumiał to , że sanwil to padlina w stanie rozkładu. > > > > > > > > Ps. > > > > Próbował na forum SferaNET "szczęścia" swoimi "błyskotliwymi" wpisami , ale szybciutko stamtąd go pogonili ,..... > > > > > > O boże, kto mnie pogonił? :-D > > > Masz rację, przestraszyłem się :-O. > > > Padliną to ty waniajesz, wszak nie wchodzisz 2 razy do tej samej rzeki, a w pobliżu nic innego nie płynie :-). > > > > Kto ciebie pogonił ?? > > a proszę bardzo nijaki "op" wytłumaczył ci, że tam (na SferaNET) wszyscy już dawno "zapomnieli" o dotacji , o której ty bredziłeś , że nie dostaną ,..... i jakoś "ciętej riposty" w stylu toaletowym nie zauważyłem z twojej strony do dziś , ..... > > > > jak widzisz tam coś się dzieje i robią swoje nie to co na twoim holdzie snw . > > > > Dnia 2022-02-22 o godz. 14:51 ~op napisał(a): > > > Dnia 2022-02-22 cmpunk napisał(a): > > > A już pisałem, zobaczycie tą dotację, jak świnia niebo, już unia o to zadba w relacjach z Matouszem Vatowieckim :-D. > > > > > > Co ty za głupoty wypisujesz chłopacze dotacja została już skonsumowana ponieważ była wypłacana zaliczkowo pozostała ostatnia rata około 3 mln. płatna po ostatecznym audycie., i tak udajesz mądrego a obnażasz swoją ignorancje publicznie. >
Zobaczymy, czy ta dotacja (jałmużna) wystarczy na obronę jedynki z przodu na sferaśmieciu.
Dnia 2022-02-24 o godz. 09:09 ~J-23 napisał(a): > "chłopacze" nadal głupoty wypisujesz,.... > ale to już taki twój styl ,.... toaletowy > > A prawdziwy śmieć dziś 1,20 ??? czy niżej ??