Dnia 2022-02-23 o godz. 18:28 cmpunk napisał(a):
> Dnia 2022-02-23 o godz. 15:51 ~J-23 napisał(a):
> > Dnia 2022-02-23 o godz. 11:37 ~hmm napisał(a):
> > > nie chcialbym byc zlym prorokiem, ale moze sie zdarzyc tak ze w ogole tego nie odrobisz, nie na tej spolce
> >
> > Zgadza się , ... ja o tym już pisałem jak snw chodził po 4..xx; 3,xx i 2,xx , tu tylko ruch w jednym kierunku od 5,80 i stopniowy powrót do BAZY 40 gr
> >
> > Trochę się dziwię etatowemu odpowiadaczowi wcpunk , że już nie "pociesza" takich jak Sss , możliwe że w końcu sam już zrozumiał to , że sanwil to padlina w stanie rozkładu.
> >
> > Ps.
> > Próbował na forum SferaNET "szczęścia" swoimi "błyskotliwymi" wpisami , ale szybciutko stamtąd go pogonili ,.....
>
> O boże, kto mnie pogonił? :-D
> Masz rację, przestraszyłem się :-O.
> Padliną to ty waniajesz, wszak nie wchodzisz 2 razy do tej samej rzeki, a w pobliżu nic innego nie płynie :-).
Kto ciebie pogonił ??
a proszę bardzo nijaki "op" wytłumaczył ci, że tam (na SferaNET) wszyscy już dawno "zapomnieli" o dotacji , o której ty bredziłeś , że nie dostaną ,..... i jakoś "ciętej riposty" w stylu toaletowym nie zauważyłem z twojej strony do dziś , .....
jak widzisz tam coś się dzieje i robią swoje nie to co na twoim holdzie snw .
Dnia 2022-02-22 o godz. 14:51 ~op napisał(a):
> Dnia 2022-02-22 cmpunk napisał(a):
> A już pisałem, zobaczycie tą dotację, jak świnia niebo, już unia o to zadba w relacjach z Matouszem Vatowieckim :-D.
>
> Co ty za głupoty wypisujesz chłopacze dotacja została już skonsumowana ponieważ była wypłacana zaliczkowo pozostała ostatnia rata około 3 mln. płatna po ostatecznym audycie., i tak udajesz mądrego a obnażasz swoją ignorancje publicznie.