...przy zakupie jakiejkolwiek ilości algorytm koryguje zlecenie kupna z automatu o 0.002 gr wyżej "chowając " nasze zlecenie...tak żeby weszło do właściwego koszyka.to tylko moje spostrzeżenia...?
Ja mam sporo, sporo więcej...ale to bez znaczenia. Ewidentnie widać że kurs jest mocno pilnowany...i póki ktoś nie zbierze tyle ile zaplanował...to nie mamy co marzyć o jakiś większych wzrostach. Chciałbym że ruch w dół zakonczyl się po liznieciu 0.1180.
Pozdrawiam cierpliwych inwestorów
W październiku podpisano umowę ze szpitalem.od tego momentu nie minęły jeszcze pełne 4 miesiące.
Od tego momentu muszą znaleźć grupę docelową pacjentów pacjentów, pobrać szpik, namnożyć i podać spowrotem i oczywiście poczekać na obiecane,satysfakcjonujące efekty. Możemy niestety poczekać jeszcze trochę na nasze wytęsknione wzrosty, aczkolwiek AT podpowiada że mamy bliżej niż dalej. Wskaźniki wymęczone na maxa. Do tego pamiętać trzeba o tym co mówił p. Ciszewski że z chęcią by dokupił tylko jest spory problem...dlatego nie przypadkiem kurs jest pilnowany przez algorytm...
Pozdrawiam
Pan Ciszewski ma po staremu 90 mln akcji, p.Gorski 19 mln...ci to muszą być umoczeni. Ja nie uważam że jestem umoczony, bo świadomie akcje dokupuje, a numery z komputerem i pilnowaniem kursu algorytmem utwierdzają mnie w tym że najlepsze przed nami. Z resztą jeżeli. P.Ciszewski miałby cokolwiek robić ze swoim pakietem, czytaj - sprzedać, to napewno nie na tym poziomie...to jest raczej poziom do zakupów,a nie sprzedaży...akcji można się pozbywać na podbitkach typu Columbus i JHR...nikt nie musi się oczywiście zgadzać z moją teza.
Pozdrawiam
To prawda. AT mowi ze juz wymeczaja na sile. Ja czekam ze swoim pakietem ponad 150k na ostatnia fale chciwosci. A czy bedzie w Q1 czy Q4 tego lub przyszlego roku to nikt nie wie. Pozostaje tylko czekac. Osobiscie uwazam ze najpierw zrobia scalenie a dopiero poznie rusza. Pozdrawiam