Żak nie poczuwa się do odpowiedzialności, wypompował ze spółki miliony i nie spotka go za to żadna odpowiedzialność. Ostrzegałem w ubiegłym roku, że to koniec. Piszę ty tylko żeby oczyścić swoje imię, niektórzy mi zarzucają naganianie - pisałem dobrze o spółce dopóki nie dowiedziałem się o przekrętach Żaka i Marshalla. Teraz mam diametralnie odmienne zdanie.
Trolu i naganiaczu - jakie dobre imię ??? Naganiałeś tu do samego końca, a jak ktoś miał odmienne zdanie to obrzucałeś go błotem razem z matizem, "dobre imię" hahahaha - dobry żart !
Dnia 2022-02-18 o godz. 17:01 ~rtomala napisał(a): > Ty piszesz poważnie ? > > > > Sprawdź IP i wtedy coś komentuj za darmo możesz sprawdzić IP a jak dopłacisz to masz wszystko jak na dłoni .
Żeby zapłacić trzeba mieć z czego. Patrząc po twoich wyborach spółek raczej nie masz z czego. Na NVV/Voolt spłukałeś się do reszty wiec po co tu jeszcze piszesz?
Niestety umowy połaczeniowe z rubikonem dały efekt jak widać,ale pamietam jak rtomala na forum sie do tego negatywnie odnosił i to był dobry czas na sprzedaz. Nie bardzo rozumiem ten hejt. Wskazał też, ze kupił Asbis i kto pomyślał mógł zarobić. Druga strona medalu to uwalenie kursu, ale tutaj sentymentów nie ma i chyba przechytrzył matiza. Zostało mi 5000 akcji które zakopuje, a nuż pieniądze z Uni zostaną odblokowane.
Nie da się, jest nieuchwytny. Moim zdaniem już go nie ma w Polsce... Spróbuję się skontaktować z miśkiem z TVN, ale oni reczej tego nie wezmą bo przekręt nie jest oczywisty. Chyba nic się nie da zrobić.