• Warto to uśrednić ? Autor: ~eelo [95.51.246.*]
    Czy warto ?
    Od roku już z -80%...

trochę tego mam - co dalej ?
  • Re: Warto to uśrednić ? Autor: ~MarianRyszardKozina [188.33.249.*]
    Nie warto moim zdaniem. Chyba że masz wolna gotówkę która możesz ostatecznie stracić razem z resztą kapitału. Ja wisze na 6,90 i zasadniczo już pożegnałem się z tymi pieniędzmi. Od roku zaglądam tu codziennie i jak na innych spółkach są chociaż jakieś przebłyski nadziei albo cień dobrych informacji, jakieś ruchy zarządu, zainteresowanie inwestorami którzy tu utopili wch pieniędzy tak na afholu trupy w każdej szafie.

To moja najgorsza inwestycja w giełdowym życiu. Droga lekcja ale tak to już jest ze za naukę trzeba zapłacić. Dzięki temu jestem dużo ostrożniejszy.

Tu piszą jakieś śmieci o bombach informacyjnych, raportach, super perspektywach a patrząc po wolumenie i zainteresowaniu rynku ta spółka czeka nas kolejny rok swobodnego opadania do poziomu 1,60 i tam dopiero boczniak aż do zdjęcia tego z giełdy.

Kto mógł już dawno wyskoczył, insaiderzy już dawno się wysypali, January już dawno.

Nie ma żadnych perspektyw.

Czekam na jakiś czat z zarządem gdzie mógłbym zadać pytanie co Pan prezes może powiedzieć inwestorom patrząc na wykres swojej spółki która leci na pysk od dawna. Jak zamierzają kogoś przyciągnąć?
  • Re: Warto to uśrednić ? Autor: ~redo [188.146.32.*]
    Uśrednianie mozna zacząć od 3 zł,takie jest moja opinia.
  • Re: Warto to uśrednić ? Autor: ~rekin [188.137.77.*]
    Ooo, a niedawno była wersja od 2.5. Kolejna nowelizacja?)))))))
  • Re: Warto to uśrednić ? Autor: ~Michał [*]
    Jeżeli musisz się na forum ludzi pytać, to wywal te akcje i zainwestuj w książki
  • Re: Warto to uśrednić ? Autor: ~afc [91.192.88.*]
    Nie, nawet tak nie żartuj :)))

• Re: Warto to uśrednić ? Autor: ~realista [5.173.155.*]
    Kupiłem za 6 i coś, chwilę było po 7 i wtedy zamiast sprzedać czekałem jak wariat. Ostatecznie znów sprzedałem po 6 i coś. Generalnie na stracie w kasie około 18 k. I wtedy myślałem że to dramat ale widzę że w sumie można się cieszyć bo strata mogła być powyżej 30 k.
    Tu już się nic nie wydarzy oprócz bankructwa i straty kasy ludzi, którzy pożyczają tej firmie pieniądze.
    Taki jest biznes.
    Pozdrawiam i łączę się w bólu.

• Re: Warto to uśrednić ? Autor: ~Vukooo [31.183.146.*]
    A ja dobieram :)
  • Re: Warto to uśrednić ? Autor: ~Arur [46.114.139.*]
    Na pociechę spójrzcie wszyscy na długoterminowy wykres Cloud Technologies. Tak to jest na New Connect. Pozdrawiam
  • Re: Warto to uśrednić ? Autor: ~Vukooo [31.183.146.*]
    Normalka, tu też tak będzie :)
[x]
AFHOL 0,00% 2,50 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.