J.W Porównując rok 2k20 a 2k21 widać ogromne zyski i to cieszy. Teraz trzeba czekać na reakcje rynku i ciekawe jak długo będą tu wzrosty. Może wracamy na stare poziomy cenowe?
Rewelacyjne Zyski grupy o to chodzi! Niestety kryzys na rynku nie przyspieszy wzrostów trzeba czekać. Ale myślę że można spać z akcjami spokojnie.\ Pozdrawiam
piszę to na tutejszych forach: kupiłem mi9eszkanie w grudniu 2020 roku za 600K zł. Dziś mam propozycje odkupienia za 750K zł.... GDYBYM je sprzedał, to sprzedałem 1 mieszkanie....... Zysk to zjawisko księgowe i tu wynika z kursy niepłynnych aktywów i prxzejęcia pewnych aktywów, czynności bezgotówkowe
Dnia 2022-02-22 o godz. 12:23 ~prawnuk napisał(a): > piszę to na tutejszych forach: kupiłem mi9eszkanie w grudniu 2020 roku za 600K zł. Dziś mam propozycje odkupienia za 750K zł.... > GDYBYM je sprzedał, to sprzedałem 1 mieszkanie....... > Zysk to zjawisko księgowe i tu wynika z kursy niepłynnych aktywów i prxzejęcia pewnych aktywów, czynności bezgotówkowe >
NIBY Z CZEGO? Mają do zapłacenie prawie 2.5 mln https://www.bankier.pl/wiadomosc/KNF-nalozyla-2-4-mln-zl-kary-na-PGF-Polska-Grupe-Fotowoltaiczna-8253281.html