• Pozdrowienia Autor: ~Krakacz [37.248.209.*]
    Ile to już miesięcy nie ma mocnych na Krakacza. Powiem wam jak coś się zmieni i 162 będzie zagrozone. Na razie nue ma na to szansy.
    W zeszłym roku spółka przpepaliła 22 mln złote i został jej 18 na ten rok. Już widać, że braknie do końca roku. Czyżby nowa emisja już w czerwcu? No chyba, że coś sprzedadzą. Tylko co i komu? Po co teraz wydawać miliony, jak za chwilę będzie można to dostać w ramach emisji ratunkowej. EUI coraz bliżej.
  • Re: Pozdrowienia Autor: ~Mendes [37.248.222.*]
    Ni pomyślmy skąd Scipe może wziąść pieniądze jeśli jakimś cudem nie sprzedadzą urządzenia przez rok. Ciekaw skąd bo na pewno nie z EBI z którym mają podpisaną umowę tak na pewno zrobią emisję.
  • Re: Pozdrowienia Autor: ~muk [89.76.170.*]
    Krakacz przypomina mi trochę żuczka gnojarka. Zaraz jak coś się zes...pojawia się nasz usmiechnięty żuczek gnojarek i oblizując się dowodzi jak jest fajnie w leśnej stołówce. Smacznego.
  • Re: Pozdrowienia Autor: ~Aaa [37.47.237.*]
    Oj chłopcy, pojęcia nie macie o wydarzeniach jakie będą miały miejsce w spółce, kiedy będzie komercjalizacja i za ile.
    To wasze pisanie to kompletna dziecinada.
  • Re: Pozdrowienia Autor: ~Czytelnik [79.184.46.*]
    No no, bo przecież M&A jest po to żeby przypadkiem nie sprzedać CD. Kra, kra, kra.
  • Re: Pozdrowienia Autor: ~XD [5.173.120.*]
    Krakacz chyba dzisiaj zmieszałeś psychotropy z alkoholem. Wiadomo że jak do wiosny tego nie sprzedadzą to konieczna będzie kolejna transza EBI plus total będzie musiał sypać papierem w rynek. Jak wiadomo kupca nie ma i nie będzie, także trzeba się szykować na nurkowanie !
  • Re: Pozdrowienia Autor: ~Piter [*]
    Po co z nim dyskutujecie koleś jest zielony i pisze po to aby mieć z kim wymieniać się złośliwościami
    Mi przypomina kruka, który kracze bez celu i wkurza ludzi a co najgorsze w parku może na Ciebie nas..rać :-)
  • Re: Pozdrowienia Autor: ~Pamela [37.249.78.*]
    Aż taki zielony to on nie jest. Od czasu jak napisał 162, nie zamknęło się powyżej.
  • Re: Pozdrowienia Autor: ~Czytelnik [79.184.46.*]
    W całym roku był 1 moment gdzie kurs był na wyższych poziomach, normalnie wróżbita Maciej. Wiadomo gdzie jest kurs i że się będzie na takich poziomach kiwał póki nie rozstrzygnie się sprawa komercjalizacji.
  • Re: Pozdrowienia Autor: ~Scp [188.146.233.*]
    Pamela i Krakacz - nowa elita tego forum. Infantylny troll i pierwsi fani lubujący się w spamie.
  • Re: Pozdrowienia Autor: ~Pamela [37.249.78.*]
    Podniosłeś poziom SCP. Nie bronię krakacza, ale oceniam trafność wypowiedzi jego i tutejszej elity. Czytam forum uważnie bo sama czekam na moją cenę od listopada 2020. Już wtedy miało być świetnie, a jest jak jest. Sprzedaż przeciąga się niemiłosiernie. Teraz termin to koniec marca, a jak nie będzie, to co wtedy napiszesz? Nie chcę już żadnych dywidend, chcę tylko swoje pieniądze.
    Doceniasz najgorszego trolla i chcesz go ustawić na poziomie innych normalnych użytkowników dyskutujących na tym forum. Gość jest żałosnym prymitywem który nie robi nic innego jak chamski spam.
    A jak nie chcesz dywidendy po komercjalizacji to oddaj ją na cele charytatywne i weź tylko swój kapitał.
  • Re: Pozdrowienia Autor: ~Pami [37.249.78.*]
    Ja piszę rzadko, a Krakacz to chyba twój idol, bo ty ciągle o nim piszesz. Jak chcesz żebym doceniła ciebie, to napisz kiedy będzie komercjalizacja? Chciałabym już mieć moje pieniądze.
  • Re: Pozdrowienia Autor: ~Em [46.134.103.*]
    @scp ty to jesteś jeszcze gorszy od krakacza, ciśniesz wszystkich bez wyjątku nie ważne czy są z nami czy bez, ja osobiście życzyłbym wszystkim normalnym użytkownikom bankiera brak takich ułomów jak ty, krakacz itp
    Sam jesteś ułom
  • Re: Pozdrowienia Autor: ~muk [89.76.170.*]
    Spokojnie drodzy akcjonariusze. Jutro znowu będzie rosło. Było lekko przegrzane i dzisiaj nie było zbierane. Jutro wracamy do skupu. W razie jakby spadło wypełznie żuczek gnojarek vel krakacz i będzie piał z zachwytu.
  • Re: Pozdrowienia Autor: ~Aaa [37.47.237.*]
    Proponuję stawkę w parku Reagana o 18 wieczorem i tam wyjaśnimy wyjaśnimy wszystkie spory ( maczety, kasety, dozwolone). :))).
  • Re: Pozdrowienia Autor: ~DObudy [31.61.245.*]
    Jwt
[x]
SCPFL -2,15% 164,00 2025-10-03 17:02:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.