• Jutro robię popcorn i będę obserwował Autor: pawelpablo [31.178.214.*]
    Co się tutaj zadzieje po tym raporcie za q4 oraz jak kurs zareaguje.
    Robimy zakłady o mistrza złotej kuli?
    Kto uważa że balon i będzie srogo na minusie - łapka w dół, kto uważa, że to super perełka łapka w górę (Panie Rafale Pan się nie liczy w tej rozgrywce XD).
    Powodzenia jutro :)
  • Re: Jutro robię popcorn i będę obserwował Autor: ~kkm [23.106.56.*]
    Ja bede pił kawe i patrzył jak sie o akcje tratujecie trole peronowe

Tu jest info najnowsze trole smieszne

https://www.bankier.pl/wiadomosc/NOOBZ-FROM-POLAND-S-A-Zawarcie-aneksu-do-umowy-wydawniczej-z-505-Games-S-p-A-8277990.html
  • Re: Jutro robię popcorn i będę obserwował Autor: pawelpablo [31.178.214.*]
    Nie wstydzę się tego, że na peronie jestem - dodałem do obserwowanych i będę obserwował.
    Jest to zawsze z perspektywy psychologicznej i socjologicznej ciekawe - jak działa spekuła i bankierowe gierki.
    Nie mam zamiaru komentować poczynań spółki, posiedzę sobie grzecznie i popatrzę jak się sytuacja rozwija i tyle :)
    Muszę przyznać, że strasznie mało postów przez ostatnie dwa dni, myślałem, że będę miał co czytać, zainteresowanie marne z tego co widać zarówno troli jak i naganiaczy, same łapki czerwone i żadnej zielonej na pytanie czy będzie rosło czy będzie spadać.
    Cóż... pozostając neutralnym obserwuję dalej.
  • Re: Jutro robię popcorn i będę obserwował Autor: ~nc [5.173.138.*]
    grajta dalej w smieci
    Nie wiem, nie oceniam.
    Myślałem, że po tygodniu-dwóch od podbitki i nagonki tutaj będzie zjazd lub też większe zainteresowanie. Póki co ruch żaden, wszyscy akcje trzymają - dość ciekawa sytuacja, tak jakby czekali co im ich "mistrz" nakaże ;)
    Spokojnego tygodnia i powodzenia wszystkim akcjonariuszom.
[x]
NOOBZ -1,68% 17,60 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.