Co się tutaj zadzieje po tym raporcie za q4 oraz jak kurs zareaguje. Robimy zakłady o mistrza złotej kuli? Kto uważa że balon i będzie srogo na minusie - łapka w dół, kto uważa, że to super perełka łapka w górę (Panie Rafale Pan się nie liczy w tej rozgrywce XD). Powodzenia jutro :)
Nie wstydzę się tego, że na peronie jestem - dodałem do obserwowanych i będę obserwował. Jest to zawsze z perspektywy psychologicznej i socjologicznej ciekawe - jak działa spekuła i bankierowe gierki. Nie mam zamiaru komentować poczynań spółki, posiedzę sobie grzecznie i popatrzę jak się sytuacja rozwija i tyle :)
Muszę przyznać, że strasznie mało postów przez ostatnie dwa dni, myślałem, że będę miał co czytać, zainteresowanie marne z tego co widać zarówno troli jak i naganiaczy, same łapki czerwone i żadnej zielonej na pytanie czy będzie rosło czy będzie spadać. Cóż... pozostając neutralnym obserwuję dalej.
Nie wiem, nie oceniam. Myślałem, że po tygodniu-dwóch od podbitki i nagonki tutaj będzie zjazd lub też większe zainteresowanie. Póki co ruch żaden, wszyscy akcje trzymają - dość ciekawa sytuacja, tak jakby czekali co im ich "mistrz" nakaże ;) Spokojnego tygodnia i powodzenia wszystkim akcjonariuszom.