No dobra może nie kiepski ale to zupełnie nie takie liczby miały być. Nie wiem czemu az tak spadło im w innych segmentach i koszty osobowe +500k w data enrichment. Tak na szybko
Dnia 2022-02-15 o godz. 04:03 ~Konek napisał(a): > No dobra może nie kiepski ale to zupełnie nie takie liczby miały być. Nie wiem czemu az tak spadło im w innych segmentach i koszty osobowe +500k w data enrichment. Tak na szybko
Skrócone skonsolidowane sprawozdanie finansowe za IV kwartał 2021 roku strona 4 punkt J. Podatek dochodowy skąd się wzięło 1,367 mln podatku przy zysku 2,579 mln?? 50% podatku?
15. strona prezentacji inwestorskich za IV kw. - "rozliczenie CIT dla spółki OnAudience w kwocie 1,2 mln PLN w ostatnim kwartale roku.". W Anglii rok podatkowy nie pokrywa się z rokiem kalendarzowym, stąd przesunięcie.
WYwolalem wilka z lasu: https://www.stockwatch.pl/czat-inwestorow-gieldowych/piotr-prajsnar-prezes-zarzadu-oraz-piotr-soleniec-czlonek-zarzadu-cloud-technologies-sa-start-21-lutego-o-1100,502
może ten skup się przyda przy takiej panice co chwilę na giełdach. Ale z drugiej strony nie znam spółki, której akcji rosły w momencie skupu. Zazwyczaj magiczna ręka działa na obniżkę i dopiero inicjowała skup.
wytłumaczcie mi po co ktoś wystawia akcje po śmiesznie niskich cenach, w sytuacji gdy zarząd skupuje wszystko, jak leci? (tyle, ile może dziennie). to jakaś ustawka?